Home / DAN OPŠTINE 2015 / ODRŽANO 18. OPŠTINSKO RIBOLOVNO TAKMIČENjE

ODRŽANO 18. OPŠTINSKO RIBOLOVNO TAKMIČENjE

Na obali rijeke Bosne kod starog mosta u Modriči u organizaciji Sportsko-ribolovnog društva „Optima“ iz Modriče,  27. juna 2015. godine održano je 18. opštinsko prvenstvo u lovu ribe udicom na plovak. Učestvovalo je ukupno 36 takmičara  a ostvareni su sledeći rezultati po kategorijama:

Kadeti:
1. Novak Tufegdžić
2. Marko Vukmirović
3. Elvedin Sinanović

Juniori
:
1. Bojan Mićić
2. Đorđe Jovanović
3. Dejan Stojić

Seniori
:
1. Nemanja Vidaković
2. Novo Blagojević
3. Dušan Ivković

Za najuspješnijeg takmičara, sa osvojenih 1820 poena, proglašen je Nemanja Vidaković. „Nije bilo teško. Osvojio sam prvo mjesto u seniorskoj kategoriji. Osim ove osvojio sam titulu prvaka Bosne i Hercegovine i prvaka Republike Srpske“, rekao je Nemanja Vidaković.

Rade Tešanović, sudija na pecanju udicom na plovak u izjavi za medije je rekao: “Nažalost prošle godine nismo održali takmičenje zbog poplave. Ove godine smo održali 18. takmičenje udicom na plovak i nadamo se da ćemo ga i u buduće organizovati.“


Nakon takmičarskog dijela, uslijedilo je zajedničko druženje na obali rijeke Bosne u Botajici kod ribarske kuće te dodjela diploma i zahvalnica takmičarima.

Izvor: Zvanična prezentacija administrativne službe opštine Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Omiljena ljetna poslastica: po čemu se razlikuju „gelato“ i sladoled?

Pronađite najpopularnije brendove ekskluzivno u Tropic i mojMarket trgovinama Iako Italijani riječ „gelato“ koriste za opisivanje sladoleda, u mnogim drugim zemljama, naročito onim sa engleskog govornog područja, ta dva pojma ...