Home / MAGAZIN / AUTO-MOTO / IZLOŽBA OLDTAJMERA

IZLOŽBA OLDTAJMERA

Prvi put u našem gradu, povodom Dana opštine – Vidovdana, 26. juna 2015. godine organizovana je izložba oldtajmera u Svetosavskoj ulici.

Manifestaciji su prisustvovali načelnik opštine Mladen Krekić sa saradnicima i brojni građani.

Ljubitelji vremešnih automobila imali su priliku da uživaju u 19 izloženih automobila i motocikala. Kada je riječ o automobilizmu Modriča je prepoznatljiva u toj oblasti. Daleke 1988. godine formiran je Automobilski klub „Optima Modriča“ u sastavu Auto moto društva „Optima Modriča“.  Klub je tada nastupao sa samo jednim vozačem Mladenom Šoljićem. Par godina posle klub se proširio, u kolektiv su pristupili mnogi poznati vozači koji su osvojili brojne nagrade na međunarodnim i domaćim takmičenjima.


Nešto više o automobilizmu i izložbi oldtajmera rekli su Miroslav Josipović, Nenad Tatić i Jovan Kovačević, direktor AMD Modriča.

Svim izlagačima dodijeljene su zahvalnice za učešće na manifestaciji. Obzirom na značajan broj izlagača i posjetilaca ova izložba će postati tradicija.

Prije otvaranja izložbe organizovan je defile kroz grad.

Izvor: Zvanična prezentacija administrativne službe opštine Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...