Home / NOVOSTI / HRONIKA / Održan 6. Sabor PDP-a Modriča *(FOTO)

Održan 6. Sabor PDP-a Modriča *(FOTO)

Sinoć, 04.03.2017. godine u Plavoj sali SKC Modriča održan je 6. Sabor PDP Modriča.

Sabor je največi skup svake partije na kojoj učestvuju delegati iz svih mjesnih odbora a koji se uglavnom obrazuju na nivou Mjesnih zajednica u svakoj opštini. Sabor se održava svake četiri godine ili po potrebi. Ovo je bio redovan saziv Sabora ove partije na kojoj su se analizirali događaji i aktivnosti prethodnog perioda te utvrđivali pravci djelovanja u narednom periodu.

Za više informacija obratili smo se Mariu Joviću, potpredsjedniku OO PDP-a Modriča i on je za portal modričainfo dao sledeću izjavu:
–  “Sabor je jednoglasno utvrdio osnovne pravce političkog djelovanja u narednom periodu. To se prije svega odnosi na dalji organizacioni razvoj i jačanje PDP-a i pripremu za opšte izbore 2018. godine. Data je puna podrška rukovodstvu Opštinskog odbora PDP-a i stavovima koji se odnose na utvrđene priorite u angaživanju odbornika u Skupštini opštine. Saboru je prisustvovalo 92 delegata od 100 izabranih.” – izjavio je gospodin Jović.

Saboru je prisustvovalo 92 od 100 izabranih delegata.

Pored delegata prisustvovao je i veći broj gostiju i uzvanica.
Saborom je predsjedavao i skup vodio Milutin Popović, predsjednik OO PDP-a Modriča koji je i iznio ekspoze o radu i smjernicama budućeg djelovanja partije.
Na Saboru su govorili i istaknuti članovi partije, Slaviša Marković, potpredsjednik partije i clan predsjednistva PDP-a Milan Đukić.

Iako je to bio “radni” skup ove partije, bili smo jedini medij koji je prisutvovao događaju te pored osnovnih informacija prilažemo i album slika koji predočava atmosferu sa ovog skupa.

Autor / foto: Zlatko Huravik

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...