Home / NOVOSTI / HRONIKA / Odličan izbor i jako niske cijene u novootvorenoj trgovini “Izbor trgovine doo” u Modriči *(FOTO+VIDEO)

Odličan izbor i jako niske cijene u novootvorenoj trgovini “Izbor trgovine doo” u Modriči *(FOTO+VIDEO)

Danas je u Modriči u blizini gradske pijace ( Berlinska ulica do broja 26 ) otvorena trgovina renomirane trgovačke kuće “IZBOR TRGOVINE DOO”.
Asortiman trgovine obuhvata obuću, konfekciju, kozmetiku, higijenu, posuđe, igračke i modne dodatke. Osoblje je vrlo ljubazno i rado će pomoći u odabiru bilo kojeg artikla.

 

Gospodin Edvin Redžić, iz marketing službe Izbor trgovine doo ukratko kaže o ovoj trgovačkoj firmi:
–   “Izbor trgovine su trgovački lanac koji obuhvata 65 prodajnih mjesta u više od 45 gradova širom zemlje, postoje više od 30 godina, imaju više od 300 uposlenih što su u ovako teškim vremenima doista impresivni podaci. Izbor trgovine u svojoj ponudi imaju najširi asortiman obuće, konfekcije, kozmetike, higijene, posuđa i igračaka i mogu Vam ponuditi sve to uz jako niske cijene. – rekao je gospodin Redžić, pa nadodao:
–   “Dobro nam došli u našu novootvorenu prodavnicu u Modriči.”

O ponudi i radu novootvorene trgovine htjeli smo čuti mišljenje i od zaposlenih, pa smo od gospođe Ismire dobili izjavu:
–  “Dobar dan, moje ime je Ismira, uposlenica sam trgovačke firme Izbor trgovine. Želim da pozdravim sve vjerne pratitelje portala Modričainfo i da Vas pozovem u novu prodavnicu Izbor trgovina u Modriči. Izbor trgovine su 100% domaći trgovački lanac sa 65 poslovnica u preko 45 gradova širom zemlje i sa preko 300 uposlenih. Asortiman Izbor trgovina obuhvata obuću, konfekciju, kozmetiku, higijenu, posuđe, igračke i modne dodatke. Pored asortimana naš glavni adut su izuzetno povoljne cijene i ambijent naših poslovnica.
Želim da Vas još jednom pozovem u našu novootvorenu poslovnicu u Modriči i da se zahvalim portalu Modričainfo na današnjoj i budućoj suradnji.
Dobro nam došli. – izjavila je Ismira.

 

 

I na kraju moramo priznati da nismo još vidjeli da na tako relativno malom prostoru je data tako raznovrsna i kvalitetna ponuda artikala po nevjerovatno pristupačnim cijenama.
Jednostavno, treba doći i vidjeti, nećete se pokajati !

Album slika koji dajemo kao i video snimak tek donekle predočavaju ponudu ove novootvorene trgovine.
Ipak, treba doći i vidjeti !

Promotivni članak / Autor : Zlatko Huravik, modričainfo

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...