Home / SPECIJAL / IZDVOJENO / Odgovor modričkog taksiste na ponudu reklame na portalu

Odgovor modričkog taksiste na ponudu reklame na portalu

Ovih dana kontaktirali smo neke od taksi prevoznika u gradu nudeći im reklamni prostor na portalu. Ništa nebi bilo neobično da nismo dobili vrlo interesantan odgovor od jednog našeg sugrađanina. Pristao je da njegov tekst objavimo u rubrici pisma čitalaca i mi to bez izmjena i u cjelosti prenosimo.

Kao što inače napominjemo, portal se ograđuje od sadržaja teksta i komentara čitalaca.

Pozdrav,

U ovom momentu nebih se mogao izjasniti zanima li me reklama na vašem portalu.

Moram prvo da ustanovim više nekih stvari od kojih su npr. to, dali moja ciljana grupa uopšte posječuje vaš portal, dali ćete vi pisati o problemima koje treba rešavati ili će portal služiti samo za veličanje lika i djela vlastodržaca ili će se filtrirati informacije o događajima i objavljivati a opet u svrhu aplaudiranja?!?

Ima već par portala pa se niko neusudi da dublje ispita i nešto više napiše o smrti ove curice u obdaništu, da malo zagrebe ko radi u tom obdaništu, neostvarene ličnosti koje svoju djecu nemogu da vaspitaju i narkomanke i nekoliko njih koje su uskladile ponašanje sa ovim nabrojanim a korektnije su normalnije. Niko nije se udostojio da zagrebe malo u dom zdravlja da vidi šta je to bilo, kako da se desi da mi neznamo ni koje ni dali je zakazao u liječenju curice niti znamo od čega je umrla, jer ako je od meningitisa,  to nije uopšte bezazleno, čini mi se on je opasan i zarazan…. Da sad ne nabrajam jos javasluka i slicnih ponasanja u toj ustanovi. I njima samim bi bilo bolje da ih vi i javnost malo protresete pa da se osvijeste a ne nečiji roditelj, brat ili sestra da ih protrese bombom , ka tome idu ali ne da idu nego grabe svi od ložača do vozača u toj ustanovi! A mi sve te njihove javašluke i nedomaćinski rad i gubitke plaćamo!!!

Da ne nabrajam ostale budžetlije i njihove javašluke, o čišćenju gradskih ulica i onom ko taj posao uporno dobija a nikad ne završava, svjedoci smo da u noći dočeka nove godine na onakvoj frekvenciji saobraćaja ulice su jedino mogle da posluže samo za hokej!!! Itd itd

Da skratim, naša saradnja moće da se nastavi ako vi budete pisali o problemima naše opštine a ne aplaudirali vlastima i nikako finansisku nadoknadu nemogu vam obezbijediti, jedino možete dobiti fotografija, sugestija, prijedloga jer sam dvadest sati dnevno na ulici i svjedok sam raznih događaja i situacija. Keša nemam za vas i iz razloga što vec se borim za egzistenciju sa nelojalnom konkurencijom, kojoj je opština dala rešenje za rad a ne zanima ih dali plačaju porez i ostale obaveze a takvih 70% !!! Borim se sa penzionerima koji su penziju kupili invalidsku sa diagnozom šizofrenije, epilepsije i sl. A oni koji su morali da se pobrinu da takvim oduzmu vozačku dozvolu nisu i sad od takvih ja nemogu da dobijem vožnju da zaradim da platim obaveze, da bi on imao penziju a i oni koji su mu to omogućili da dobiju platu!!!

Znači apsurd do apsurda a na naš račun i ako je i vaš portal tu da se ušteka malo u budžet i tjera nas da aplaudiramao, onda vam čak ni sreću nemogu poželiti a kamoli šta drugo, a ako je drugačije onda dalje možemo da razgovaramo.

Hvala!

T.M. iz Modriče

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...