Home / NOVOSTI / HRONIKA / NOVI TRŽNI CENTAR U MODRIČI

NOVI TRŽNI CENTAR U MODRIČI

U Modriči je 18. septembra 2015. godine  otvoren  novi tržni centar „Robot“. Otvaranjem Robota naš grad je dobio savremeni  prodajni objekat u kojem je radni odnos zasnovao veći broj radnika koji će raditi u dvije smjene. Objekat se nalazi na adresi Šamački put bb. i obuhvata 2000 m2.

Otvaranju su prisustvovali načelnik opštine Mladen Krekić sa saradnicima, narodni poslanik Bojan Vidić i brojni građani Modriče i okolnih mjesta. Svečanim presjecanjem vrpce objekat su otvorili načelnik opštine Mladen Krekić i direktor kompanije Robot.

Kompanija Robot je u BiH osnovana 1995.godine i  jedna je od većih domaćih kompanija. Pored Modriče u 2015. godini otvoreni su tržni centri u Prnjavoru i Bihaću, sa preko 150 zaposlenih radnika, a do kraja godine planira se otvaranje  tržnih centara u Doboju, Zenici i Vakufu. Kompanija Robot plasira proizvode preko odjela veleprodaje kao i kroz sopstvene prodajne centre kojih je trenutno 21 u različitim bosanskohercegovačkim gradovima, a u Modriči je dvadesetdrugi tržni centar.

Na otvaranju kompanija Robot je donirala 5.000 KM za pomoć Dnevnom centru za djecu sa posebnim potrebama.
„Čestitao bih vlasnicima otvaranje novog objekta, a radnicima zaposlenje. Veliki broj porodica je danas usrećen, jer imati posao danas znači mnogo. Pohvalio bih ovaj divan gest vlasnika Robota, a to je donacija za djecu sa posebnim potrebama. Postupili su humano i ja sam pozitivno iznenađen i srećan“, istakao je načelnik Krekić.

U prodaji će biti   zastupljen širok asortiman prehrambenih artikala, robe široke potrošnje, tehnike, bijele  tehnike , akustike, tekstila i alata.

„Danas smo ovde u Modriči otvorili naš dvadeset drugi objekat. Otvaranju je prisustvovao načelnik Krekić koji je prepoznao rad naše grupacije koja je uvijek na strani kupaca. Pripremili smo pored prehrambenog i ne prehrambenog asortimana za sve svoje kupce lude cijene, roštiljadu, degustaciju i koncert pjevačice Katarine Živković. U subotu ćemo imati predstavu za djecu „Maša i medo“ i djeci uručiti poklon pakete. Robot zapošljava oko 1 500 radnika širom BiH, a u objektu u Modriči je zaposleno oko 50 radnika“, izjavila je Ana Ilić,  predstavnik marketing službe kompanije Robot.

Izvor: Zvanična prezentacija administrativne službe opštine Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...