Home / NOVOSTI / HRONIKA / Kompanija Robot otvorila tržni centar u Modriči *(FOTO+VIDEO)

Kompanija Robot otvorila tržni centar u Modriči *(FOTO+VIDEO)

OTVORENJA ROBOTMODRIČA, 18.09.2015.   Danas je kompanija Robot otvorila novi tržni centar u Modriči. Ovaj moderni prodajni objekat površine 2.000 m2 na lokaciji Šamački put bb te u neposrednoj blizini magistralnog puta Doboj-Modriča-Šamac  ponudit će, kako građanima Modriče, tako i šire okoline veliki izbor artikala po vrlo pristupačnim cijenama.
Svečanosti otvaranja prodajnog centra prisustvovali su vlasnik Kopmpanije Robot Selver Oruč, direktorica kompanije Saima Hodžić, načelnik opštine Modriča, Mladen Krekić sa saradnicima, te velik broj građana Modriče i okoline.
Neposredno prije otvorenja objekta, direktorica kompanije Robot, robot_03 DONACIJASaima Hodžić uručila je načelniku opštine Modriča, Mladenu Krekiću donaciju od 5.000 KM za pomoć Dnevnom centru za djecu sa posebnim potrebama.
Nakon kraćih govora direktorice Hodžić i   načelnika Krekića, oni su presjecanjem vrpce i zvanično otvorili trgovački centar kompanije Robot.
Sama svečanost otvaranja objekta bila je ispunjena raznovrsnim sadržajima, nastupom folklorne grupe, koncertom pjevačice Katarine Živković, roštiljadom i točenim pivom, brojnim degustacijama, velikom slavljeničkom tortom te promotivnim poklonima za sve kupce koji su imali kupovinu preko 30 KM.
Pored toga, za najmlađe su za sutra pripremili specijalnu zabavu sa Mašom i Medom uz muziku i zabavu.
Trgovački centar u Modriči je dvadeset i drugi prodajni objekat kompanije Robot u BiH, a u planu je u tekućoj godini otvoriti i nove objekte u Doboju, Zenici i Vakufu, a time zaposliti još oko 300 kadrova.
ROBOT - SVECANO OTVORENJE -ANARobot trenutno zapošljava oko 1 500 radnika širom BiH, a u objektu u Modriči je zaposleno oko 50 radnika“, izjavila je Ana Ilić,  predstavnik marketing službe kompanije Robot. U marketingu firme  takođe naglašavaju; ” Robot je jedan od većih domaćih tržnih centara sa najdužom poslovnom tradicijom i ispunjava najavljenu ekspanziju. Osim što otvara vrata kupcima, Robot svoja vrata otvara i svim domaćim proizvođačima čime podržava domaću proizvodnju i zapošljavanje u istoj.
U svakom slučaju građani Modriče i šire okoline mogu biti vrlo zadovoljni jer su dobili jedan moderan trgovački objekat sa velikim izborom artikala, a najvažnije za njih su vrlo pristupačne cijene.
Sa naše strane možemo samo poručiti da im želimo i nadalje ovako dobar i uspješan rad.
Budući da slike često govore više nego stotinu riječi, u nastavku prilažemo album slika te ćete i na taj način  moći doživjeti dio izvaredne atmosfere koja je bila na otvorenju trgovačkog centra Robot-a u Modriči.

Autor / tekst i slike: H. Zlatko / modricainfo

Video smo preuzeli sa TVK3 YouTube kanala, kao dopunu informacije.

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...