Home / NOVOSTI / HRONIKA / Nestala Ljilјa Gligorević iz Dugog Polјa kod Modriče

Nestala Ljilјa Gligorević iz Dugog Polјa kod Modriče

Ljilja Gligorević (42) iz Dugog Polja kod Modriče je u petak nestala i za njom se traga. Ovo je za “Dnevni avaz” potvrdio njen suprug Milenko Gligorević, tražeći i od medija pomoć u pronalasku nestale supruge.

“Kao vlasnik farme sam u petak ujutro pošao za svojim redovnim obavezama, a sin i majka su bili na pijaci u Modriči dok je kćerka spavala u kući. Supruga Ljilјa krenula je u seosku prodavnicu i posle toga joj se gubi svaki trag. Komšija ju je povezao do prodavnice i sa njom razgovarao normalno. Rekao mi je da ništa na njoj nije mogao primijetiti i još je pitao zašto ide pješice kad imaju tri auta, a ona je rekla da su zauzeta, opisujući tačno gdje je ko od nas bio. Posle toga sam od jednog poznanika čuo da je vidio Ljilјu nekoliko kilometara prema Modriči na magistralnom putu u blizini otpada na ulazu u susjedno selo Botajicu, kako ide pješice prema Modriči”, uznemireno govori Milenko Gligorević.

Nestanak prijavljen policiji

Pošto se Ljilja Gligorević nije pojavila kući tog dana do večernjih sati, Milenko je njen nestanak prijavio policiji. U policiji nam je potvrđeno da se preduzimaju radnje u traženju nestale žene.

“Ljilјa je taj dan ,kada je nestala, bila u patikama, somotnim zelenkastim hlačama, tamnoj jakni i na glavi je imala pletenu kapu, ima dužu tamniju kosu. Molim sve koji bilo šta saznaju da mi jave na moj broj telefona 065/593 -100 ili da jave odmah najbližoj policijskoj stanici”, moleći je uputio apel suprug Milenko.

CJB: Raspisana potraga!

U Centru javne bezbjednosti Doboj je ekipi “Dnevnog avaza” potvrđeno da je odmah nakon prijave za Ljilјanom Gligorević raspisana potraga i preduzete su mjere traženja.

“Istog dana, 4.novembra, pripadnici policijske stanice Modriča su odmah obišli rodbinu i  pretražili teren gdje je ona poslednji put viđena. Sledeći dan je pretražena obala rijeke Bosne i obližnja šuma, a zatim su policija i ronioci RK’Vidra’ pretražili rijeku Bosnu u blizini njenog poslednjeg viđenja. Danas je ponovo jedinica za podršku pretražila teren  i nastaviće se potraga nestalom ženom”, kazali su u CJB Doboj.

Porodica zabrinuta

I komšije porodice Gligorević su veoma uznemireni. U čudu su da se Ljilјa Gligorević nije pojavila ni do danas.

“Radi se o izuzetno dobroj majci i komšinici. Ova porodica je za primjer u selu. Milenko i Llilјa imaju dvoje odrasle djece. Ovo nas je sve iznenadilo i bojim se najgorem ishodu”, rekao je komšija koji je insistirao na anonimnosti.

Potraga za nestalom ženom nastavlja se, a u istu su uključeni , osim policije, još i mještani Dugog Polјa, te lovci i ronioci Ronilačkog kluba “Vidra” iz Modriče.

Autor: Slađan JEREMIĆ

Izvor: Dnevni avaz

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...