Home / NOVOSTI / HRONIKA / Posjeta Kolektivnom centru u Donjim Kladarima

Posjeta Kolektivnom centru u Donjim Kladarima

Predstavnici opštinske uprave, Crvenog krsta i Ministarstva za izbjeglice i raseljena lica posjetili su 11. novembra 2016. godine  Kolektivni centar u Kladarima Donjim. Kolektivni centar se redovno posjećuje povodom božićnih i vaskršnjih praznika.

U Centru  je smješteno 19 korisnika od čega je ih je 7 iz socijalno ugrožene kategorije i zbog toga koriste ovaj vid smještaja. Najugroženijim licima Crveni krst besplatno obezbjeđuje hljeb svaki dan a paštete i nareske povremeno kako bi se prehranili.

dsc01414

Ovom prilikom uručeni su paketi sa hranom i higijenski paketi .

Pored posjeta za vaskršnje i božićne praznike i uručenja prigodnih paketa, opština je obezbijedila i plaća ložače za cijelu grejnu sezonu  i domara tokom cijele godine koji vodi brigu o korisnicima Centra.Takođe i ove godine opština Modriča je pored Ministarstva za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske nabavila određenu količinu uglja za grejnu sezonu u 2016/17 godini.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

U nove školske avanture uz Tropic i mojMarket i super nagrade

Period priprema za novu školsku godinu nerijetko zna biti stresan. Kako biste bez muke opremili svoje školarce za novu školsku godinu i spremno dočekali prvo školsko zvono, domaći trgovački lanac ...