Home / NOVOSTI / HRONIKA / Napredak bolji od Ljubinja

Napredak bolji od Ljubinja

MODRICA – Kadeti Napretka iz Odžaka novi su prvaci Bosne i Hercegovine.

Oni su u finalu završnog turnira u Modrici savladali LJubinje sa 3:1. Tim iz Odžaka je poveo, pa u drugom setu stao. U trecem periodu igre, Hercegovci su vodili sa 18:15, došlo je do potpunog pada u njihovoj igri. Odžacani poceli ponovo da dominiraju i do kraja utakmice odigrali rutinski.

„Ako naših seniora nema u Premijer ligi BiH, raduje da mlade selekcije dominiraju i to je nagoveštaj boljih dana odbojke u Odžaku. Turnir je imao kvalitet, mi jake protivnike, ali mislim da smo zasluženo slavili“, rekao je trener Pero Stanic.

Za najboljeg aktera finalnog turnira proglašen je Josip Ilic iz tima pobednika, Napretka.

NAPREDAK – LJUBINJE 3:1
/25:22, 19:25, 25:22, 25:19/
Dvorana KSC u Modrici. Gledalaca: 200. Sudije: Mirza Bašic(Lukavac) i Mladen Milojevic(Modrica). Delegat OS BiH: Zoran Gavric(Modrica).
NAPREDAK: Jurkic, B. Culap, J. Ilic, Gudelj, Agatic, Barukcic, Mihalj, Mehic, T.Ilic, Juric, Dautefendic, F.Culap. Trener: Pero Stanic.
LJUBINJE: M.Brboric, Bokic, S.Turanjanin, Micic, Samardžic, Nosovic, R.Brboric, Maric, I. Lecic, L.Turanjanin, Pecelj, R.Cecic. Trener: Miladin Rudan.

Utakmica za 3.mesto:
MODRICA – 7.LUKAVAC 3:0
/25:17, 25:21, 25:15/
Dvorana: KSC u Modrici. Gledalaca: 100. Sudije: Aldijana Fatic(Tuzla), Mladen Milojevic(Modrica). Delegat OS BiH: Zoran Gavric(Modrica).
MODRICA:  Ðuric, Bencun, Borojevic, Nedic, Babic, Novakovic, Cvijic, Božic, Gavric, Popovic, Vukovic. Tremer: Lazo Cvijic.
7.LUKAVAC: M.Perišic, R.Perišic, Mehic, Okanovic, Hamzic, Nihanovic, Halilovic, Jusufovic, Mucaj. Trener: Natmir Buljubašic.
MODRICA – U utakmici za 3.mesto, Modricani su sa „pola gasa“ savladali tim iz Lukavca, a da su imali malo više srece dan ranije, mogli su se plasirati i u finale. Ukras ovog turnira bila je polufinalna utakmica izmedu komšija iz Odžaka i Modrice.

Polufinalni susreti:
NAPREDAK – MODRICA 3:2 /24:26, 18:25, 25:19, 25:16, 15:9/
LJUBINJE – 7.LUKAVAC 3:0 /25:21, 25:16, 25:15/

Autor: Slađan Jeremić

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Izvor: SPORT DC

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...