Home / NOVOSTI / HRONIKA / U Modriči po prvi put održan „Saturday Night Fights“

U Modriči po prvi put održan „Saturday Night Fights“

U Modriči je po prvi put održan  „Saturday Night Fights“. KBK Gvardija dostavila nam je izvještaj o ovoj manifestaciji koji prenosimo u cjelosti.
Album slika su nam ustupili sa svoje fb stranice.

30. maja ove godine u Modriči u diskoteci Hollywood, kik boks klub „Gvardija“ Modriča je organizovao po prvi put „Saturday Night Fights“. Preko tri stotine ljubitelja ovog sporta je moglo da uživa u 7 profi borbi u K-1 disciplini. Od toga četiri borca Jakša Dedić iz Podgorice(Crna Gora), Branko Derović iz Beograda(Srbija), Zejd Dženanovič iz Odžaka (BiH) i Milan Babić iz Gacka (BiH) u kategoriji do -82kg su se borila za ulaznicu na Super Kombat koji se održava 13.06.2015. u Švajcarskoj. Na kraju tih polufinalnih i finalne borbe pobjednik je bio Zejd Dženanović iz Odžaka (BiH) koji je i obezbijedio odlazak na Super Kombat u Švajcarskoj.
Meč večeri bio je za titulu profi prvaka Republike Srpske u kategoriji do -71kg između domaćeg borca Čede Pantića iz KBK“Gvardija“ Modriča i Zorana Milanovića iz KBK„Prijedor“ iz Prijedora. Pantić je uspio da savlada Milanovića i ako je protivnik bio osam godina stariji, i tako osvoji titulu profi prvaka Republike Srpske u disciplini K-1.
Treba još spomenuti i uvodne borbe gdje su nastupili: Igor Pavičić iz KBK“Predator“ Doboj je bio bolji od protivnika Gorana Kostića iz KBK“Grčica“ Brčko, te Luka Brković iz KBK“Sveti Georgije“ Banja Luka je bio bolji od protivnika Ade Šaldića iz KBK“Odžak“ Odžak i Boris Mrkonjić iz KBK“Gvardija“ Modriča je bio bolji od protivnika Dejana Mišića iz KBK“Grčica“ Brčko.
Predsednik kik boks kluba Saša Živković i Direktor kluba Slobodan Pejić zahvaljuju se generalnim sponzorima: Motociklističkom klubu“Noćni Vukovi“ Republika Srpska i Novoprom D.o.o. Modriča. A takođe se zahvaljujemo i prijateljima kluba: MP Pandurević, Sanit-Granit, New mondo, Bungur-plast, Rox Benz, Caffe Arena, Srpski kulturni centar, Caffe Metro, Caffe Street, Caffe Domino, Optima Benz, Apoteka Menta, Grafički Studio, ProMedia,kladionica Premier, Igoru Vidoviću, Predragu Stojanoviću, Marinku Matičiću, Goranu Novakoviću Kazanovi,DJ Cuando i načelniku OpštineModriča Mladenu Krekiću bez kojih ova revija nebi bila održana. Svakako se zahvaljujemo i gospođici Gordani Goci Cetić voditeljki programa revije te našim momcima iz obezbjeđenja Urošu Triviću, Nenadu Marjanoviću, Milanu Radiću i svakako menadžeru Luki Barišiću koji nas je marketinški podržao i finansijski pomogao!

Još jednom veliko HVALA svima koji su se odazvali i podržali nas da se ova revija uspješno organizuje!
KBK Gvardija Modriča

Na kraju, i portal modričainfo se pridružuje čestitkama za uspjeh boraca iz Modriče, a takođe čestitke i KBK Gvardija na uspješnoj realizaciji ove sportske manifestacije.

 

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...