Home / NOVOSTI / HRONIKA / Načelnik Modriče primio šampione

Načelnik Modriče primio šampione

MODRIČA – Načelnik Modriče, Mladen Krekić, organizovao je prijem za juniorske šampione BiH u odbojci. Odbojkaši  Modriče u predhodnoj sezoni su se takmičili u Prvoj ligi Republike Srpske. U konkurenciji devet klubova, Modričani su na kraju sezone zauzeli visoko treće mesto. Taj uspeh ostvarili su uglavnom juniori i mlađi odbojkaši, predvođeni sjajnom generacijom budućih odbojkaških asova. Uprava kluba je na početku sezone odrekla se starijih odbojkaša, tako su u prvi plan izbili juniori i kadeti, pa čak i pioniri. Od iskusnijih u ekipi su ostali samo Branislav Brestovac i Dejan Milošević.
„U ovoj sezoni obnovlјen je rad škole odbojke u klubu i pioniri iz te škole su se odmah plasirali u finale pionirskog prvenstva RS. Kadeti i juniori kluba su u prvenstvima Republike Srpske osvojili druga mesta i tako izborili u obe konkurencije finale na nivou BiH. Kadeti su na kraju bili četvrti. a juniori su u finalu bez izgublјenog seta osvojili prvo mesto i postali šampioni BiH za ovu sezonu“, rekao je Vid Blagojević, predsednik kluba.
„Ovo je veliki uspeh kluba nakon nekoliko godina. Novom titulom pokazali smo da se odbojka vraća na velika vrata u Modriču. Ono što me posebno raduje to je podatak da su sve selekcije kluba u ovoj sezoni igrale finala što na nivou Republike Srpske što na nivou BiH“, naglasio je trener kluba Lazo Cvijić.
Na finalu juniorskog prvenstva BiH za najbolјeg juniora u BiH izabran je Perica Babić, kapiten Modriče.
„Hvala rukovodstvu naše lokalne zajednice što su bili uz nas, pružali nam podršku da u jakoj konkurenciji budemo najbolji. Hvala načelniku Modriče na srdačnom prijemu“, poručio je Babić.
Uručivši prigodne poklone šampionima, Mladen Krekić je rekao da su oni ponos Modriče.
„Kao i najuspešniji učenici i maturanti, tako i mladi odbojkaši predstavljaju ponos našeg grada. Imali smo šampione i u borilačkim sportovima, nekada ranije to su bili fudbaleri, a mladi odbojkaši nas vraćaju u period kada je Modriča bila centar odbojke. Mi ćemo dati sve od sebe da ponovo budemo sportska metropola“, rekao je Krekić.

Autor: Slađan JEREMIĆ

SA PRIJEMA KOD MLADENA KREKICA

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...