Home / NOVOSTI / HRONIKA / HO SRCEM ZA MODRIČU POKLONILA KOMPJUTER GRADSKOJ BIBLIOTECI *(FOTO)

HO SRCEM ZA MODRIČU POKLONILA KOMPJUTER GRADSKOJ BIBLIOTECI *(FOTO)

Danas je HO Srcem za Modriču uručila gradskoj biblioteci kompjuter vrijedan 360 KM.
Ispred HO SZM poklon biblioteci uručili su članovi novoosnovane HO Srcem za Modriču MD,  predsjednik Mitar Kršić, podpredsjednik Bojan Milešić i član odbora Tanja Popović-Simić. Goste je primio i od srca se zahvalio direktor SKC Dejan Stojanović koji je postao takođe clan  HO SZM MD.
O ovoj akciji više će nam nesto reči predsjednik HO SZM Dragan Sjeničić Pipi:
–  “Prvo bih da čestitam ljudima koji vode naš dio organizacije (HO SZM MD) u Modriči i od ovih dana oni nisu samo  naši saradnici, vec dio naše zajedničke organizacije HO SZM. Znači. od sada postoji jedna organizacij HO SZM podjeljena na dva dijela, HO SZM CH (inostranstvo) i HO SZM MD (otadžbina), koje ce zajednički raditi na svim akcijama i planovima rada. Ovim potezom pokušavamo zajedničkim snagama što više obezbjediti pomoći svojim unesrećenim sugrađanima. Kada smo planirali osnivanje HO SZM MD prvo sto smo morali je bilo da obezbjedimo kancelariju za našu organizaciju i tu su nam se prijatelji iz SKC ponudili da nam pomognu i dali nam na korištenje kancelariju. Smatrali smo da im se trebamo na neki način, kad tad, odužiti i preko zajedničkih prijatelja čuli smo da biblioteka koja je u sklopu SKC ima problem. Rado smo prihvatili da pomognemo i evo hvala Bogu danas se vidi rezultat.”- zaključio je Dragan Sjeničić Pipi u izjavi za naš sajt.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

U nove školske avanture uz Tropic i mojMarket i super nagrade

Period priprema za novu školsku godinu nerijetko zna biti stresan. Kako biste bez muke opremili svoje školarce za novu školsku godinu i spremno dočekali prvo školsko zvono, domaći trgovački lanac ...