Home / NOVOSTI / HRONIKA / Modričanke zabrinule Brčanke, ali pobjeda Јedinstvu

Modričanke zabrinule Brčanke, ali pobjeda Јedinstvu

Odbojkašice Modriče su protiv Bimal Јedinstva odigrale jednu od najboljih utakmica u ovoj sezoni, ali ipak su izgubile sa 2:3, po setovima je bilo 18:25, 18:25, 25:22, 25:14 i 11:15.

U prva dva seta šampinke iz Brčkog su lako došle do prednosti od 2:0, jer je očigledno kvalitet bio na njihvoj strani. U tom periodu utakmice, Modričanke su bile u egalu do tehničkog tajm auta, nakon čega su padale u igri. U trećem setu Modriča je stalno u prednosti, vodi 22:16 i umalo da izgubi i taj set.

Trener Јedinstva u igru vraća iskusne Mitrovićevu i Vasićevu i na semaforu je za čas 23:22. Najbolja odbojkašica ove utakmice Јovana Filiopvić tada pravi odličan blok, a Vučkovićeva asom završava set. Naredni period igre Modričanke igraju kao u transu i na semaforu je nestvarnih 25:14 za 2:2. U petom setu Modriča vodi do 8:7 kada im ponestaje snage, a kvalitet i iskustvo dolaze do izražaja i Јedinstvo slavi u odličnoj odbojkaškoj predstavi.

Kako se prvenstvo bliži kraju, tako i Modričanke podižu formu. Igra protiv apsolutno najbolje ekipe u BiH garantuje da će Modriča kraj prvensta dečekati u samom vrhu bh. odbojke.

Izvor: RTRS

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Organizovana obuka za poljoprivredne proizvođače

Klaster dobojske regije „Poljoklast“ u saradnji sa Odjeljenjem za privredu opštine Modriča i Udruženjem poljoprivrednih proizvođača „Modrička polja“, organizaovao je danas, 16. avgusta obuku poljoprivrednih prozvođača, koji se bave proizvodnjom  ...