Home / NOVOSTI / HRONIKA / Modriča: Putnici više ne kisnu

Modriča: Putnici više ne kisnu

U Modriči nedavno počela sa radom nova autobuska stanica izgrađena na mestu stare iz 1975. godine. Iako još sve nije završeno, počeli smo da radimo u novom prostoru zbog putnika, kaže šef stanice Jovica Begović

MODRIČA – U Modriči je na temeljima stare autobuske stanice, izgrađene davne 1975. godine, nikla nova i savremeno opremljena stanica koja je u vlasništvu preduzeća TVP iz Brčkog.

– Iako još sve nije završeno počeli smo da radimo u novom prostoru u prvom redu zbog putnika. Imamo šest natkrivenih perona i jedan rezervni, objekat je potpuno ograđen, rampe su postavljene za ulaz i izlaz autobusa, čekaonica, biletarnica, mokri čvorovi za putnike i invalide pošto se radi o javnom objektu. U sklopu objekta na spratu planiran je restoran a u prizemlju prodavnica. U stanici je centralno grejanje, naši putnici više ne moraju kisnuti ili se mrznuti čekajući autobus – kaže Jovica Begović, šef autobuske stanice u Modriči.

Putnici koji ovih dana putuju iz Modriče ili u nju dolaze prijatno su iznenađni uslovima i novim izgledom stanice.

GODIŠNjE 30.000 KARATA

Kroz autobusku stanicu u Modriča dnevno prođe oko 70 autobusa koji voze do različitih destinacija u Republici Srpskoj, Federaciji BiH, Srbiji, ali i put Švajacarske i Nemačke.

Autobuska stanica radi svakog dana od 6 do 22 časa, a po dobijanju prve kategorije radiće 24 časa. Na modričkoj Autobuskoj stanici godišnje se proda oko 30.000 autobuskih karata.

Vid Blagojevic_crAutor: Vid Blagojević

 

 

 

Izvor: Novosti

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...