Home / NOVOSTI / HRONIKA / MODRIČA: Cilj Saveza za promjene formiranje efikasne lokalne uprave *(FOTO)

MODRIČA: Cilj Saveza za promjene formiranje efikasne lokalne uprave *(FOTO)

MODRIČA – Kandidat Saveza za promjene za načelnika Modriče Stevo Joksimović poručio je danas da je cilj Saveza za promjene u Modriči da poslije 2. oktobra formira efikasnu i racionalnu lokalnu upravu koja će 24 sata biti na usluzi građanima opštine.

Joksimović je istakao da je njegov i cilj SDS-a da omoguće svim građanima Modriče jednake šanse kako bi svako, u startu, imao neku priliku za bolji život na ovom prostoru.

Joksimović smatra da je posljednjih 12 godina vladavine SNSD-a u Modriči za građane “bačeno vrijeme”.

– Ako pobijedim u izboru za načelnika i ukoliko SDS osvoji skupštinsku većinu fokus interesovanja biće čovjek i njegovi životni problemi – rekao je Joksimović i napomenuo da je trajni zadatak i nakon izbora rješavanje pitanja zapošljavanja rješavanjem problema u privredi i poljoprivredi.

Razgovorom sa građanima i dijeljenjem promotivnog materijala u centru Modriče danas je Opštinski odbor SDS Modriča počeo predizbornu kampanju za lokalne izbore 2. oktobra 2016. godine.

Izvor: Glas Regije / SRNA

Album slika koji slijedi nije u sklopu prethodnog priloga, ali mi ga dodajemo kao dopunu informacije.
Fotografije su sa FB stranice SDS-a Modriča.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...