Home / MAGAZIN / SLAĐANOVE STRANICE / JELIĆ VREDI I KOD KUĆE

JELIĆ VREDI I KOD KUĆE

U susret izborima u fudbalskoj Republici Srpskoj

MODRIČA – Na predlog PFS Banja Luka, Petar Jelić kandidat je za predsednika Fudbalskog saveza Republike Srpske. Konkurent mu je Mile Kovačević, aktuelni predsednik ove sportske asocijacije.

Onda se javilo i Trebinje i poslalo jasnu poruku – Hercegovina uz Jelića!

Kako se zahuktala predizborna utakmica, valjalo je videti kako razmišljaju u PFS Doboj. Iz OFS Modriča poručili su da svih 17 klubova na području opštine Modriča daju punu podršku svom sugrađaninu, a na istom fonu je i OFS Modriča.

„Najvažnije mi je da se ljudi javljaju, svakodnevno pružaju podršku. Govore šta im smeta danas u fudbalu Republike Srpske i kakvo stanje žele. Laknulo je, stigla je puna podrška od asocijacije gde sam rođen i odrastao, fudbalski započeo i afirmisao se. Dođoše i reči podrške i optimizma od susednih opština, odnosno tamošnjih fudbalskih saveza. Idemo dalje. Posla je mnogo, vremena malo do izborne Skupštine. Mada, najveće obaveze i zadaće  dolaze nakon 26.septembra“, kaže Petar Jelić, mladi fudbalski radnik.

U sportu je kao u životu, sve čine svetlosti i senke.

„Da, baš tako. Svestan sam da je moj protivkandidat Mile Kovačević imao i dobrih strana, rezultata za poštovanje. Međutim, više je onih drugih. E, zbog toga mislim da je vreme da fudbalska Srpska dobije novo rukovodstvo. Podrška stiže sa svih strana, a raduje me da brojni fudbalski autoriteti iz Srbije, koji su značili ili još znače za Zvezdu, Partizan, Vojvodinu i druge klubove, a neki danas još igraju i nastupaju u inostranstvu, snažno podržavaju moju ideju kakva treba da izgleda Republika Srpska u fudbalskom pogledu nakon 26.septembra. Ona će od tog datuma biti mnogo lepša, bolja, uspešnija i srećnija“, reči su Jelića.

Autor: Slađan JEREMIĆ

 

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

ZAVRŠEN OVOGODIŠNJI KOŠARKAŠKI TURNIR “3 x 3 MODRIČA” *(FOTO)

ZAVRŠEN OVOGODIŠNJI KOŠARKAŠKI TURNIR “3 x 3 MODRIČA” Na ovogodišnjem sjajno organizovanom Košarkaškom turniru učestvovalo je 37 ekipa, od čega 23 seniorskih, devet juniorskih i pet ekipa veterana. Ekipa “Medic ...