Home / NOVOSTI / MODRIČA / Mjere za zaštitu stanovništva

Mjere za zaštitu stanovništva

Opštinu Modriča danas, 20. maja 2014. godine su posjetili v.d. direktora Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, Dr Slobodan Stanić sa saradnicima. Građanima su date preporuke vezano za korišćenje vode za piće, korišćenje mjera lične i opšte higijene, korišćenje namirnica kao i čišćenje objekata. Razgovarano je o stanju u poplavljenom području kao i o mjerama i aktivnostima koje je potrebno preduzeti u narednom periodu. Danas je započet proces dezinfekcije u MZ Modriča 4 a isti će biti urađen i u ostalim poplavljenim mjestima.

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede sa predstavnicima opštine Modriča obišli sa nasip u naselju Dobor, utvrdili stanje u kakvom se nalazi i daće preporuke radi trajnog rješavanja popravke i izgradnje nasipa u cilju zaštite navedenog naselja.

 

Izvor: Zvanična prezentacija administrativne službe opštine Modriča (link)

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

U Modriči obilježen Međunarodni dan gluvih i nagluvih lica *(FOTO+VIDEO)

Dana 23, septembra 2023. godine u SKC Modriča održan je skup povodom Međunarodnog dana gluvih i nagluvih lica. U prisustvu većeg broja članova modričkog Udruženja gluvih i nagluvih i gostiju ...