Home / NOVOSTI / MODRIČA / Humanost na djelu

Humanost na djelu

Načelnik opštine Mladen Krekić sa saradnicima i danas, 19. maja 2014. godine nastavio je obilazak poplavljenih naselja Vranjak, Koprivna, Miloševac, Dugo Polje i Dobor. Hrana je dijeljena u Humanitarnom centru u Višnjiku, kao i u drugim poplavljenim naseljima gdje je potrebna.

Mnogi putevi u brdskim krajevima su oštećeni i pojavio se veliki broj klizišta koja su prouzrokovala čak i znatna oštećenja i rušenje kuća. Brojne firme i preduzeća koja imaju radne mašine započele su radove na popravci i čišćenju puteva, kao i čišćenju terena. Opština je obezbijedila gorivo za rad mašina, a firme besplatno obavljaju ove radove.


Danas je došla humanitarna pomoć Vlade Republike Srpske, oružanih snaga Bosne i Hercegovine, pomoć drugih opština, kao i mnogobrojnih građana opštine Modriča..
Pomoć je dostavljena u hrani, odjeći i higijenskim paketima.

Danas je stigla i grupa studenata iz Banja Luke koja se pridružila omladincima sa područja opštine Modriča, radi čišćenja poplavljenog područja.

 

Izvor: Zvanična prezentacija administrativne službe opštine Modriča (direktan link)

Izvor: Zvanična prezentacija administrativne službe opštine Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Organizovana obuka za poljoprivredne proizvođače

Klaster dobojske regije „Poljoklast“ u saradnji sa Odjeljenjem za privredu opštine Modriča i Udruženjem poljoprivrednih proizvođača „Modrička polja“, organizaovao je danas, 16. avgusta obuku poljoprivrednih prozvođača, koji se bave proizvodnjom  ...