Home / DAN OPŠTINE 2016 / “MD klinci” predstavili svoje vještine sugrađanima (FOTO)

“MD klinci” predstavili svoje vještine sugrađanima (FOTO)

MODRIČA – Demonstracijom sportskih vještina i igrom na centralnom modričkom šetalištu u Svetosavskoj ulici, članovi Sportskog društva /SD/ “MD klinci” Modriča predstavili su se večeras sugrađanima.

Модрича - чланови Спортског друштвPredsjednik SD “MD klinci” Goran Tadić rekao je da je cilj sportsko-zabavne manifestacije predstavljanje Društva uz demonstriranje sportskih vještina koje su članovi, djeca uzrasta od četiri do 13 godina, stekli u prethodnom periodu.

Модрича - одбојкашице– Članovi pet uzrasnih grupa iz Škole sporta “MD klinci” i članice Odbojkaške sekcije pokrenute prošle godine u saradnji sa Ženskim odbojkaškim klubom “Modriča”, pokazali su roditeljima i građanima vježbe zagrijavanja i oblikovanja tijela, rad sa sportskim rekvizitima, a odbojkašice pokazale osnovne elemente najpopularnijeg sporta u Modriči – rekao je Tadić i istakao da je trenutno u Društvu aktivno 350 djece od kojih 110 odbojkašica.

Модрича - чланови Спортског друштвTadić je naglasio da sa djecom radi devet profesora fizičkog vaspitanja.

– Kroz školu sporta SD “MD klinci” od osnivanja 2010. godine do sada je prošlo više od 1.000 djece – naglasio je Tadić i napomenuo da od pokretanja Društvo podržava “Nestro grupa” – Rafinerija ulja Modriča.

Izvor: Glas Regije / SRNA

Album slika koji prilažemo nije u sklopu prednjeg priloga, ali isti dodajemo kao dopunu informacije. Slike su preuzete sa Fb stranice  Спортски Клуб Мд Клинци

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...