Home / MAGAZIN / POSAO / Au Pair program – jednogodišnji boravak u Americi

Au Pair program – jednogodišnji boravak u Americi

BHV CONSULTING LOGOUkoliko ste starosne dobi između 18 i 26 godina, imate iskustva u radu sa djecom, aktivno poznavanje engleskog jezika i vozačku dozvolu, iskoristite priliku, prijavite se na Au Pair program i provedite nezaboravnu godinu u Americi.
Au Pair program je, prije svega, program kulturne razmijene, koji omogućuje djevojkama da na godinu dana otputuju u SAD. Tih godinu dana djevojke borave u američkoj porodici, čuvaju njihovu djecu, pohađaju kurs na lokalnom koledžu, putuju sa porodicom, usavršavaju svoj engleski jezik…jednostavno, program im omogućuje da iskuse drugačiji način života. Ovo je jedan od najpopularnijih programa u inostranstvu, a ujedno je i najsigurniji, jer se odvija pod pokroviteljstvom sponzorske agencije iz SAD-a, kao i američke vlade.

Svaka djevojka na Au Pair programu dobija:
-stan i hranu u američkoj porodici
-mjesečni džeparac u iznosu od oko 800$
-povratnu avio-artu
-plaćen kurs na koledžu
-plaćenu orijentaciju u New Yorku
-plaćeno zdravstveno osiguranje
-jedinstveno iskustvo koje će pamtiti cijeli život.

Zadnjih nekoliko mjeseci, broj porodica u SAD-u koji traže Au Pair-a sve više raste, što znači da veliki broj djevojaka iz Bosne i Hercegovine može da se prijavi na program. Iz tog razloga, BHV Consulting želi da pozove sve djevojke, koje ispunjavaju tražene uslove, da nam se jave kako bismo im zakazali online orijentaciju, i uputili u proces prijave. Sve zainteresovane djevojke mogu da se jave na [email protected].

Za BHV Consulting
Dražana Zrnić
Koordinator

Izvor: BHV Consulting
Dražana Zrnić
Koordinator

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...