Home / NOVOSTI / HRONIKA / ROBOT-SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: Otvoren tržni centar ROBOT u Modriči

ROBOT-SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: Otvoren tržni centar ROBOT u Modriči

Veoma uspješna poslovna godina za domaću kompaniju Robot

Modriča, 18.09.2015- Kompanija Robot je osnovana u Bosni i Hercegovini 1995. godine i od tada do danas izrasla je u respektabilnu grupaciju. Osnovna djelatnost kompanije je veleprodaja i maloprodaja tehničkim robama, robom široke potrošnje i prehrambenim proizvodima, maloprodajni lanci – shopping centri, kao i obavljanje uslužnih djelatnosti.

Danas nakon dvadeset godina postojanja grupacija Robot raspolaže sa 160.000 m2 vlastitog prodajnog, skladišnog i proizvodnog prostora, te zapošljava preko 1.500 radnika.
Jučer je grupacija Robot otvorila svoj 22.objekat u Bosni i Hercegovini, koji se nalazi u Modriči. Objekat se nalazi na zapadnom ulazu u grad, na adresi Šamački put bb. Centar Robot u Modriči obuhvata preko 2000 m2, koji su većinom na raspolaganju domaćim proizvođačima da izlažu svoje proizvode.
Za kupce je pored širokog asortimana koji se nalazi na policama tržnog centra Robot, organizovana roštiljada, promocije i degustacije Robotovih poslovnih partnera i njihovih artikala, kao i koncert iznenađenja, koji je oduševio sve prisutne.
Svečano otvorenje tržnog centra Robot u Modriči svojim prisustvom uveličao je i načelnik opštine Modriča, Mladen Krekić, koji je pozdravio trud i namjeru kompanije Robot da Modriči pruži centar koji uvijek stoji na strani kupaca i njihovih potreba. Kompanija Robot je nakon otvorenja tržnog centra u Modriči dodijelila 5000 KM Centru za djecu s posebnim potrebama Modriča.
Danas, u subotu 19.08.2015.godine TC Robot Modriča organizuje  za svoje posjetioce porodični dan, u sklopu kojeg će mališane uveseliti posjeta Maše i Mede, koji će dječici dijeliti prigodne poklone.
U tržnom centru Robot u Modriči zaposleno je 40 radnika sa područja Modriče i okolnih mjesta, što znatno doprinosi smanjenju stope nezaposlenosti u ovom području.

ROBOT - SVECANO OTVORENJE (69)

Robot – Marketing služba

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...