Home / NOVOSTI / HRONIKA / KOJO KOMERC BAU CENTAR: PREZENTACIJA ALATA “MAKITA” *(FOTO+VIDEO)

KOJO KOMERC BAU CENTAR: PREZENTACIJA ALATA “MAKITA” *(FOTO+VIDEO)

U srijedu, 30.11.2016. ispred Bau Centra u Modriči upriličena je prezentacija profesionalnih alata i mašina poznate japanske firme “Makita”.
Organizator prezentacije bila je poznata modrička firma Kojo Komerc koja je istovremeno zastupnik ovog proizvođača i u ponudi ima kompletan asortiman njihovih proizvoda.

makita-prezentacija-4

EDIN DURIĆ, MARIO JOVIĆ I ANTON KONRAD

mario-jovic

MARIO JOVIĆ, direktor doo Kojo Komerc Bau Centar Modriča

Mario Jović, direktor doo Kojo Komerc Bau Centra, za gradski portal modričainfo je izjavio:
–   “Danas je u našem preduzeću doo Kojo Komerc Modriča organizovana prezentacija japanskog proizvođača profesionalnih alata i mašina “Makita”koji je jedan od najboljih svjetskih proizvođača u toj oblasti i njihov sav asortiman imamo u našem bau Centru u Modriči.
U sklopu prezentacije organizovali smo posjetu jednog odelenja učenika iz srednjoškolskog centra Modriča. To je odjeljenje mašinbravara  koji su bili danas na ovoj prezentaciji profesionalnih alata i mašina. Bio je posjeta velikog broja majstora i radnika sa područja opštine Modriča koji su takođe prisustvovali ovoj prezentaciji.” – zaključio je gospodin Jović.
Mi smo tokom posjete Bau Centru snimili kraću video reportažu o ovom događaju.

 

 

makita-prezentacija-2

makita-prezentacija-3

Autor/foto/video: Zlatko Huravik

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Odličan start kviz ekipe „Svetosavci“ iz Modriče

Modriča, 30.01.2023. – Takmičari „Svetosavci“ iz JU Osnovne škole „Sveti Sava“ Modriča kako prethodne tri godine, tako i ove školske godine uzeli su učešće na međunarodnom kviz takmičenju „Nemanjići – ...