Home / NOVOSTI / HRONIKA / INICIJATIVA ZA JAVNU KUHINJU – SVOJIM POTPISOM NAHRANI GLADNOGA

INICIJATIVA ZA JAVNU KUHINJU – SVOJIM POTPISOM NAHRANI GLADNOGA

HO Srcem za Modriču-LOGO mali

Na oficijelnoj stranici Humanitarne organizacije “Srcem za Modriču” postavljen je prilog koji ovdje prenosimo u cjelosti.

Na prijedlog Humanitarne organizacije “Srcem za Modriču” grupa građana pokreće incijativu za izradu Socijalne karte Opštine Modriča i za otvaranje Javne kuhinje. Istu će iznijeti na sjednici  SO Modriča.

Incijativu su do sada podržali: Srpska Pravoslavna Crkva, Katolička Crkva, Islamska Zajednica, Svetosavska Omladinska Zajednica, Fond Petar Jelić, RK Vidra, UŽ Veliko Srce, Udruženje porodica sa četvero i više djece Nada4, Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima, Udruženje Modrica Dijabet, Udruženje Koprivljana, Zavičajno Udruženje Gostovićana, Hrvatsko kulturno društvo Napredak, 1389, Navijačke grupe Delije i Grobari.

Ova grupa građana će sačiniti adekvatan zahtjev i isti  dostaviti Skupštini opštine Modriča na daljnje postupanje.
Da bi ova inicijativa dobila značaj kod odlučivanja u SO Modriča, a koji očigledno zaslužuje, odlučeno je da se pitaju i građani Modriče i to na način da će moći svojim potpisima dati podršku za otvaranje javne kuhinje u Modriči.
Cilj nam je da sakupimo najmanje 500 potpisa građana te da taj spisak priložimo uz  zvanični zahtjev koji upučujemo SO Modriča te u tom slučaju ova inicijativa se mora razmatrati u Skupštini.
Stoga će članovi ove grupe građana koja je realizator ove inicijative organizovati prikupljanje potpisa građana u toku sedam dana, i to u periodu od ponedeljka, 23.11. do nedelje 30.11.2015. godine, i to na više mjesta na području Opštine Modriča.

Pozivamo Vas i molimo dragi prijatelji da i Vi svojim potpisom pomognete rešavanje najosetljivijeg i najbolnijeg pitanja naše opštine.

VAŠ GLAS ZA NJIHOV SPAS !
Budimo ljudi.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...