Home / NOVOSTI / HRONIKA / HO SZM POSJETILA DNEVNI CENTAR ZA DJECU SA POSEBNIM POTREBAMA ,,SUNCE OBERWALLIS” *(FOTO)

HO SZM POSJETILA DNEVNI CENTAR ZA DJECU SA POSEBNIM POTREBAMA ,,SUNCE OBERWALLIS” *(FOTO)

HO SZM u posjeti Dnevnom centru za djecu sa posebnim potrebama,,Sunce Oberwallis”

Povodom godinu dana uspješnog rada Dnevnog centra za djecu sa posebnim potrebama ,,Sunce Oberwallis” danas je HO Srcem za Modriču bila u posjeti ovoj ustanovi i njenim divnim korisnicima. HO SZM donirala je svojim prijateljima paket prehrambenih proizvoda i paket higijenskih potrepština vrednosti 300 KM.

Nesto vise o ovoj akciji reči će nam član Opštinskog Odbora HO SZM Aleksandra Radić:
–  “U ovih godinu dana postojanja ovog Centra HO SZM drugi puta dolazimo ovde. Jednom smo bili i donirali novogodišnje paketiće a sada po odabiru pomoći radnica Centra donirali smo humanitarne pakete a takođe smo u jednoj akciji i novčano pomogli rad Centra. Uvijek se ovde rado vraćamo ovoj divnoj dječici i divnim ljudima koji rade ovde i nadamo se, a i po radnom planu organizacije je da se u budućem periodu još vise pomogne ovoj ustanovi i da ćemo se, na nase zadovoljstvo, jos češće viđati.” – izjavila je Aleksandra.

Ovom prilikom u Centru su nas kao i uvijek domaćinski dočekali gospodin Slobodan Savić predsjednik Upravnog odbora udruženja i veliki prijatelj naše organizacije kao i njihovi saradnici koji volonterski rade u Centru.
Gospodin Savić se ovom prilikom zahvalio HO SZM na donaciji i rekao da mu je drago da u Modriči postoji ovakva organizacija koja pruža pomoć svima kojima je potrebno i zato i on od prvog dana naše organizacije daje nam punu podršku. Kao što i sam kaže, u današnje vrijeme postalo je teško naći iskrene i čestite ljude koji su spremni odvojiti svoje slobodno vrijeme da bi pomogli drugima i zato je prelepo vidjeti danas ove mlade ljude. Veliko hvala i nasšm ljudima u dijaspori koji nisu zaboravili svoj rodni kraj.
HO Srcem za Modriču u ovoj akciji predstavljali su članovi Opštinskog odbora organizacije Aleksandra Radić, Mara Milošević, Dragan Živković i Gojko Simić.

Vaša Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...