Home / NOVOSTI / HRONIKA / HO “Srcem za Modriču”: Uručeni paketići djeci iz socijalno ugroženih porodica

HO “Srcem za Modriču”: Uručeni paketići djeci iz socijalno ugroženih porodica

Humanitarna organizacija “Srcem za Modriču” i Savjet učenika Srednjoškolskog centra “Jovan Cvijić” Modriča podjelili su paketiće djeci iz socijalno ugroženih porodica.
Kao i prošle godine HO SZM učestvovala je zajedno sa Savjetom učenika ovog Srednjoškolskog centra u darivanju novogodišnjih paketića djeci iz socijalno ugroženih porodica.

Više o tome za naš sajt govori sekretar HO SZM Aleksandar Marić.
– Da, kao što smo i planirali da ove godine obradujemo što više mališana  paketicima, a planirana je podjela oko 250 paketića, obradovao nas je poziv profesorice Danijele Purić, presjednice Savjeta učenika Srednjoškolskog centra “Jovan Cvijić” Modriča i molba da zajedno odradimo ovu akciju. Pošto smo i prošle godine sa Savjetom učenika radili istu akciju a i samo pismo profesorice Danijele Purić, koja nas je baš onako, roditeljski, zamolila za pomoć ovoj djeci mi smo pristali da učestvujemo.
Savjet učenika je imao akciju skupljanja slatkiša, a HO SZM je donirala 80 paketića. Savjet učenika je priredio ovoj dječici predivnu predstavu a našoj organizaciji uručili su zahvalnicu za saradnju i pomoć.
Ispred HO SZM prisustvovao je Ilić Nikola, a ispred Svetosavske omladinske zajednice Kršic Mitar.
Drago nam je da smo učestvovali u ovoj predivnoj akciji pošto mislimo da smo barem na trenutak ovoj divnoj dječici uljepsali djetinstvo.
Hvala na zahvalnici, a upućujemo i čestitke profesorici Danijeli Purić na iskazanoj ljudskosti i brizi za djecu kojoj je pomoć potrebna.
Hvala Savjetu ucenika a mi i nadalje nastavljamo saradnju.- zaključio je Aleksandar Marić.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...