Home / NOVOSTI / HRONIKA / HO Srcem za Modriču u Koprivskoj Trebavi

HO Srcem za Modriču u Koprivskoj Trebavi

U Koprivskoj Trebavi je realizovana još jedna humanitarna akcija, a o njoj nam javlja predsjednik HO Srcem za Modriču, Dragan Sjeničić Pipi, i kaže:
” Ispred HO Srcem za Modriču koprivljanski sveštnik Jadranko Stojanović i prosvetni radnik Mitar Kršić obišli su familiju Anđic i uručili paket pomoći vrijedan 200 KM.
Familija Anđic koja broji tri člana, otac Miroslav i djeca Aleksandar (11) i Milevka (16) ostali su bez supruge i majke Cvije 2005. godine.
Na svu njihovu muku prije dvije godine izgorelo im je i pola kuće. Otac Miroslav ide u dnevnicu i kopa rake i to je svo primanje a djevojčici samo treba za prevoz do škole 80 KM za kartu a i dječaku na godinu 40 KM.
Iako ih sve zajedno život nije mazio ova divna porodica je vedroga duha i veoma zahvalni na pomoći. Bog im dao zdravlja i veselja a na nama je dragi prijatelji da koliko god možemo ublažimo patnje ovakvih porodica.” –  zaključio je Dragan Sjeničić.

Lijekovi za familiju Pavičić

Na kraju ovog razgovora sa Draganom, napomenuo je još jednu njihovu humanitarnu aktivnost. Porodici Pavičić iz Modriče obezbjedili su i poslali lijekove u vrijednosti od 200 KM.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...