Home / NOVOSTI / HRONIKA / HO SRCEM ZA MODRIČU SVIM SRCEM ZA MILOŠEVAC *(FOTO)

HO SRCEM ZA MODRIČU SVIM SRCEM ZA MILOŠEVAC *(FOTO)

Dvanaest socijalno ugroženih porodica dobilo pakete u Miloševcu

2016-09-02 HO SZM 12 AKCIJA U MILOŠEVCU (3)

BOJAN MILEŠIĆ. potpresjednik HO SZM MD

HO Srcem za Modriču evo već dva dana boravi u Miloševcu i obilazi najugroženije porodice.
O ovoj do sada najvećoj akciji što se podjele humanitarnih paketa tiće, reći će nam našto više podpresjednik HO SZM MD Bojan Milešić.
“Evo kao i što vidite dva dana smo u Miloševcu i uspjeli smo obići trenutno 12 najugroženijih porodica i uručiti im humanitarne pakete vrednosti 100 KM po paketu. Ovo je na žalost prva akcija podjele paketa u Miloševcu jer do sada je naša predhodnica HO SZM CH imala veliki problem oko pravljenja spiska socijalno ugroženih porodica u Miloševcu. Mi smo hvala dragome Bogu sa sveštenikom Đokom Lazićem i Stefanović Stojanom uspjeli napraviti jedan adekvatan spisak najugroženijih i po njemu smo ova dva dana obilazili porodice.
Kao što se u ovakvim situacijama i dešava, bilo je mnogo dirljivih trenutaka i mnogo žalosnih prića. Mi ipak nismo toliko profesionalni nego naprotiv sva ta njihova muka duboko nam se ucrta u pamćenje i dušu i daje nam jednu veliku obavezu da nastavimo što jače, što bolje da bi što više vratili osmjeha na ova umorna, napaćena, čak i priće željna lica.
Teško jeste, ali svi mi ipak kada vidimo osmjeh na licima tih ljudi znamo da se valja boriti da naša organizacija što više jača i samim tim dođe u situaciju da može još više pomoći.
Evo, i samo osnivanje i organizacije u Modriči pokazalo se kao pun pogodak i već se osjete rezultati zajedničkog rada dvije organizacije sa jednim velikim humanitarnim srcem.”

Spisak porodica koje su dobile pakete:
1.Popović Milenko
2.Pero Vidaković
3.Dara Filipović
4.Jadranko Gavrić
5.Jovo Ignjić
6.Vladimir Galešić
7.Anka Tešanović
8.Zora Ilinčić
9.Teodor Ćosić
10.Jovan Bradašević
11.Nenad Sajić
12.Uros Ilinčić

Još jednom da napomenemo da su ovu akciju zajedno sproveli u djelo HO SZM CH, HO SZM MD i SPC.

Vaša Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...