Home / NOVOSTI / HRONIKA / EKSKLUZIVNO: CRVENA ZVEZDA UZ PETRA JELIĆA!

EKSKLUZIVNO: CRVENA ZVEZDA UZ PETRA JELIĆA!

EKSKLUZIVNO: Kandidat za predsednika FS Republike Srpske u poseti najvećem srpskom klubu

CRVENA  ZVEZDA  UZ  PETRA JELIĆA!

BEOGRAD – Dok se jedna strana Topčidera bude u crveno – belo bojila, mladi fudbalski radnik Petar Jelić biće drago i omiljeno lice. Samo iskrenim prijateljima to pođe za rukom još za života.

Danas, u susret izbornoj Skupštini FS Republike Srpske koja je na programu u ponedeljak, 26.septembra, a biraće se između Mileta Kovačevića i Petra Jelića, mlađi kandidat za predsednika FS RS bio je gost velike Crvene zvezde. I razgovarao sa predsednikom Svetozarom Miailovićem i Zvezdanom Terzićem, direktorom najtrofejnijeg srpskog kluba.

jelic-kod-zvezdana-terzica-i-svetozara-mijailovica-b

JELIĆ KOD ZVEZDANA TERZIĆA I SVETOZARA MIJAILOVIĆA

„Petar je sin pokojnog Milana, a Milanče je bio moj veliki prijatelj. Često je dolazio u Crvenu zvezdu, družili smo se, razgovarali o svemu, a o fudbalu i najviše. Petar je mlad i dobar čovek, pun elana, energije. Divim se svemu što planira. Zvezda ima potpisan Ugovor o poslovno – tehničkoj saradnji sa Petrovom Modričom, pa sa te i svake druge strane mi smo uz Jelića. Dajem punu podršku Petru, a ako pobedi na predstojećim izborima i bude izabran za predsednika FS Republike Srpske, on će u meni imati bliskog saradnika , a u Crvenoj zvezdi snažnu podršku. Uvek se može obratiti za savet, pomoć bilo koje vrste. Petar je mlad i obrazovan momak, govori nekoiko svetskih jezika. Bio je i dobar fudbaler i žao mi je što nije zaigrao i u Zvezdi. Sada ćemo biti bliski saradnici“, poručio je nakon sastanka direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić.

petar-jelic-i-zvezdan-terzic

PETAR JELIĆ I ZVEZDAN TERZIĆ

Petar Jelić ima veliki broj prijatelja u Beogradu. Neki su mu ostali kao „nasledstvo“ od pokojnog oca, ranijeg predsednika Republike Srpske, te prvog čoveka FS RS i FS BiH, dr Milana Jelića. I sam, kao sportista, brzo se našao na dobrom glasu.Samo ona slava koja ne kvari i ne opija može da godi.

„Zahvalan sam rukovodstvu Crvene zvezde na srdačnosti i gostoprimstvu. Dali su mi podršku u radu, ponudili savete i sveopštu pomoć u daljim nastojanjima. Šta su vam sudbine, dok sam igrao za OFK Beograd i Rad, često sam tresao mrežu Zvezde, sada u njenom rukovodstvu imam bliske prijatelje i saradnike. Doduše, ja sam u maju 2004.godine bio blizu prelaska u Crvenu zvezdu, ali tada se nije sve najbolje posložilo. Mogu reći da će Crvena zvezda na jesen doći u Banja Luku, imaćemo praznik fudbala i , nadam se, dupke pun stadion na prijateljskoj utakmici Borca i Zvezde. Oboje su mi u srcu“, govori Petar Jelić.

Osvrnuo se i na nadolazeću Skupštinu FS Republike Srpske i sadašnjeg predsednika Mileta Kovačevića.

„Niti je 26.septembar tako daleko, niti je moja pobeda preko sveta. Imam sve snažniju podršku iz svih krajeva Republike Srpske. Pobediću gospodina Kovačevića i doneti mnoge komparativne prednosti fudbalu Srpske. Ništa loše o njemu nemam i neću lično da kažem. To što je loše ljude uzeo za saradnike, to je njegov problem. Tapkali su u mestu, pa nam je fudbal danas tu gde jeste. Klubovi su gurnuti u sunovrat, ništa se nije činilo da se klubovima daju olakšice, da se podiže infrastruktura i da se fudbalska Republika Srpska snažno afirmiše. To govori da ću sa svojim timom ljudi imati veliku zadaću posle 26.septembra. Ponavljam, novi sam predsednik FS Republike Srpske“, rekao je Petar Jelić, ulažući u sopstvenu pobedu planinu optimizma.

I tovare nade…

Autor / foto: Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...