Home / NOVOSTI / HRONIKA / GASTRO SUSRETI MODRIČA 2016 *(VIDEO)

GASTRO SUSRETI MODRIČA 2016 *(VIDEO)

Manifestacija “Gastro susreti Modriča 2016” održani su 10. maja 2016. godine u Srpskom kulturnom centru. Organizator manifestacije je Turistička organizacija opštine Modriča.

Ovogodišnje Gastro susrete  je otvorio  načelnik opštine Mlade Krekić i rekao: “Ovo je jedna prelijepa manifestacija koja se održava u našem gradu i ujedno jedna mala prezentacija našeg grada. Svake godine manifestacija je upotpunjena novim asortimanima, a može se vidjeti i hrana na koju smo možda i zaboravili. Zadovoljan sam jer ove godine imamo i više izlagača, a osnovni cilj je jedno lijepo druženje.”

Direktorica Turističke organizacije Modriča Aleksandra Tošanović obratila se prisutnima i zahvalila svim izlagačima na učešću. “Pored tradicionalne kuhinje danas su predstavljene i nove vrste hrane. Iz godine u godinu povećavamo broj izlagača. U sklopu manifestacije organizovaćemo radionicu “Izrada domaće pite”, a prezentovaće nam žene iz Tarevaca”, rekla je Aleksandra Tošanović.

U cilju promocije gastro vrijednosti našeg kraja i šire, svoje specijalitete predstavio je  21 izlagač sa područja opština Bijeljina, Brčko, Šamac, Brod i Modriča.

Izvor: Zvanična prezentacija administrativne službe opštine Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu gornjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije. Isti je preuzet sa YouTube kanala TVK3.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...