Home / NOVOSTI / HRONIKA / Formirano Udruženje sudija i instruktora OFS Modriča: Ristić – predsednik!

Formirano Udruženje sudija i instruktora OFS Modriča: Ristić – predsednik!

Formirano Udruženje sudija i instruktora OFS Modriča

MODRIČA – Kao u danima kada je delio fudbalsku pravdu, Aleksandar Ristić sada će deliti sudbinu sa svojim kolegama, odolevati iskušenjima i izazovima, stremiti ka zajedničkom cilju. Naime, formirano je Udruženje sudija i instruktora OFS Modriča.
Rodilo se, valja ga ljuljati…
„Nakon registracije Udruženja po slovu zakona i pribavljanja neophodne i ne male papirologije, krećemo na posao. Cilj nam je da omasovimo ovo telo. Obezbedićemo seminare za sudije polaznike, a cilj je da imamo mnogo onih koji će sutra biti u vrhu BiH po delenju fudbalske pravde. Mislim da smo povukli pravi potez, možda je to trebalo uraditi i ranije, ali ubeđen sam da ćemo ostvariti željene rezultate“, govori Aleksandar Ristić, predsednik Udruženja sudija i instruktora OFS Modriča.

Skupština Udruženja broji 11 članova.
„Imamo i dva potpredsednika. To su Milenko Đurić i Jovan Kajtez. Poznata imena iz sveta fudbala. Svesni smo da ćemo imati pune ruke posla. U početku ćemo egzistirati od članarine, pa delom od taksi sa utakmica, turnira koje će suditi naši članovi. Verujemo da ćemo nešto dobiti i iz budžeta, a oslanjaćemo se i na donacije, ali i eventualne pomoći dobrih ljudi. Mislim da naš trud neće biti uzaludan, da ćemo iz Modriče imati nekoliko sudija koji će biti autoritet fudbalskog sporta u Srpskoj i u BiH“, rekao je Aleksandar Ristić.

Autor: Slađan Jeremić

Izvor: Sport DC

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...