Home / NOVOSTI / HRONIKA / HO Srcem za Modriču i SPC na UPD-u

HO Srcem za Modriču i SPC na UPD-u

Humanitarna organizacija “Srcem za Modriču” u saradnji sa SPC realizovala je još jednu humanitarnu akciju na području UPD-a ( naselja MZ Modriča 3 do 5 ).
Njihovu objavu prenosimo u cjelosti.

Na bratsku molbu našeg brata i saradnika, modričanskog sveštenika Nedeljka Goranovića našli smo se na UPD-u, obišli i uručili pakete pomoći za šest socijalno ugroženih porodica.
Prvo smo obišli devetočlanu pordicu Slađana i Milijane Arsić koji sa sedmero djece žive u jednoj skromnoj montažnoj vikendici.
Zatim smo posjetili dvije bake, Dragu Jakšić i Ružu Savić koje žive u jednoj skromnoj kući u dvije strane odvojene.
Nakon toga obišli smo porodicu Ćirković Nenada koji živi sa suprugom Radom,  ćerkom Danijelom i sinom Danijelom . Nenad iako veoma vrijedan čovjek, i ćovjek koji je bio zaposlen. ali nije imao sreće pošto je doživeo moždani udar i sada preživljava od boračkog dodatka od 50KM.
Posjetili smo i Dragicu Todorović koja sa sinom Danijelom u svom skromnom domu živi u veoma teškim uslovima.
I na kraju. obišli smo i baku kojoj nismo mogli ime saznati jer je baka stara i gluva a živi sama jer joj je ćerka sa kojom je živjela umrla pre dvije godine, a zet prije godinu dana poginuo u šumi, tako da baka živi sama.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...