Home / NOVOSTI / HRONIKA / Dostavljena humanitarna pomoć porodici Simić iz Krčevljana kod Modriče *(VIDEO)

Dostavljena humanitarna pomoć porodici Simić iz Krčevljana kod Modriče *(VIDEO)

Humanitarna organizacija “Srcem za Modriču” organizovala je i uspješno i realizovala akciju pomoći porodici Simić iz Krčevljana kod Modriče.

O šestočlanoj porodici Simić iz zaseoka Desna Rijeka u selu Krčevljani sa područja opštine Modriča nadavno smo prenijeli pisanje lokalnog medija Miloševac.com ( našu stranicu možete vidjeti ovdje ).

Istovremeno je i humanitarna organizacija “Srcem za Modriču” pokrenula akciju sakupljanja pomoći ovoj porodici i vrlo brzo uspjela obezbjediti pomoć u vidu namirnica u vrijednosti od 450 KM.

O tome su kratko, ali i skromno napisali na svojoj fb (Facebook) stranici sledeće:

Paket HO SRCEM ZA MODRICU vrednosti 450 km stigao u ruke Simica!!!

Posebno moram da se zahvalim Sladjanu Jeremicu i Dejanu Stojanovicu Cirinom koji su otisli u Krcevljane i dva kilometra kroz snijeg i blato odnjeli pomoc!!

Mnogo vam hvala prijatelji mislim da smo svi zajedno uradili jedan dobar posao!!!

Kao što obično biva, dobri i humani ljudi malo pričaju o svojim djelima, pa umalo da ova informacija prođe neopaženo. Mora se priznati da je u rekordnom vremenu obezbjeđena pomoć u vidu paketa prehrambenih i sličnih namirnica, ali isto tako da je , kako navode “dva kilometra kroz snijeg i blato” i dostavljena na kućni prag porodice Simić.

Naši sugrađani Slađan Jeremić i Dejan Stojanović Ćirin su očito imali ono što nam mnogima često zahvali, a to je dobra volja i zato zaslužuju svaku pohvalu. I oni su dali svoj doprinos ovoj akciji i zajedno sa humanitarnom organizacijom Srcem za Modriču učinili jedno dobro djelo i osvetlili obraz Modričana.

Simići-donacija 2

Paketi životnih namirnica za porodicu Simić iz Krčevljana

 

 

 

Slike: fb stranica HO Srcem za Modriču

Autor: modričainfo / H.Zlatko

 

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...