Home / NOVOSTI / HRONIKA / DJEČIJA NEDJELJA * (VIDEO)

DJEČIJA NEDJELJA * (VIDEO)

Dječija nedjelja u Modriči obilježiće se nizom aktivnosti od 05. do 09. oktobra 2015. godine pod sloganom „Srećna djeca – srećni ljudi“. Na Trgu dr Milana Jelića organizovane su karaoke i maskembal uz prisustvo velikog broja mališana.

Povodom manifestacije Otvorena vrata  07. oktobra 2015. godine načelnik opštine Mladen Krekić, načelnica Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Alenka Savić i načelnica Odjeljenja za opštu upravu Bosa Novaković posjetili su JPU „Naša radost“ i podjelili skromne poklone. Manifestaciji su prisustvovali i roditelji djece.

“Povodom Dječije nedjelje  i ove godine smo posjetili dječije obdanište. Ovdje vidimo puno divne djece i njihove vaspitače koji na pravi način brinu o njima. Odavde djeca odlaze sremna za školu. Želja svih nas je da u ovoj ustanovi bude još više djece a mi ćemo se truditi da proširimo kapacitet objekta. Poželio bih svim mališanima na svijetu puno zdravlja, veselja, te dug i srećan život”, istakao je načelnik Krekić.

U JPU “Naša radost” trenutno boravi 164 djece, raspoređenih u 7 grupa od čega 138 djece koristi cjelodnevni boravak i 26 djece su u produženom boravku.

“Kao i predhodnih godina naša ustanova se trudi da Dječiju nedjelju obilježi  prigodnim programom. Cilj je da se široj javnosti ukaže na značaj predškolskog obrazovanja i vaspitanja, te na značaj saradnje  roditelja u realizaciji vaspitno-obrazovnih aktivnosti”, izjavila je diretorica JPU “Naša radost” Ljubica Đekić.

U okviru obilježavanja organizovaće se:
– 08.10.2015. – „Dječije stvaralaštvo“ – Likovni atelje.
– 09.10.2015. – Sportski dan.

Izvor: Zvanična prezentacija administrativne službe opštine Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali mi ga prilažemo kao dopunu informacije. Video je od TV K3.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...