Home / NOVOSTI / BiH / DAN VIŠE ZA ODBOJKU – 29. februar (ponedeljak)

DAN VIŠE ZA ODBOJKU – 29. februar (ponedeljak)

Dan više u prestupnoj 2016. godini posvećen je upravo odbojci. Širom Bosne i Hercegovine, regiona i Evrope, odbojku će igrati đaci, amateri, profesionalci, rekaretivci… Odbojka će se širom BiH igrati egzibiciono, a utakmicu čini jedan set u kome će pobjednik biti ekipa koja prva osvoji 29. poen (6 igrača u ekipi). Cilj akcije je popularizacija odbojke kao sporta, druženje, zabava, ali i promovisanje zdravih životnih navika.

Ženski odbojkaški klub ”Modriča” i Sportski klub ”MD KLINCI“ podržali su inicijativu Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine i 29. februara odbojka će se egzibiciono igrati i u Modriči. Dan više za odbojku još više dobija na značaju obzirom da će se 29. februara odbojka egzibiviono igrati u cijeloj Evropi.

Termin održavanja je  – ponedeljak 29. februar u 16:30-19:00  časova u velikoj sportskoj dvorani – KSC ”Modriča”.
Igraće se na tri velika terena. Svim odbojkašicama iz druge smjene poslednji časovi će biti opravdani, a ovom prilikom se zahvaljujemo i direktorima škola i razrednim starješinama na razumijavanju.

POZIVAMO SVE DJEVOJČICE STARIJE OD 9. GODINA DA SE UKLJUČE U AKCIJU.

Dodatne informacije na 065/728-388.

Izvor: MD KLINCI

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...