Home / NOVOSTI / HRONIKA / ŽFK “MODRIČA” – DONATORSKO VEČE *(FOTO)

ŽFK “MODRIČA” – DONATORSKO VEČE *(FOTO)

Prije nekoliko dana u novootvorenoj pivnici u Svetosavskoj ulici, ŽFK “Modriča” organizovao je donatorsko veče.
Kako nam kaže Milenko Đurić, sekretar kluba, donatorsko veče je organizovano sa namjerom da se prikupe dodatna finansijska sredstva za daljnji rad kluba, ali, istovremeno i da se promovišu aktivnosti ovog uspješnog premijeraša i samog ženskog fudbala.
Iako kod nas donatorske večeri i slične aktivnosti nisu tako uobičajene, odazvao se veći broj naših sugrađana koji su pored donacija, samim svojim prisustvom  pružili i moralnu podršku ovom klubu u daljnjem radu.
Učestvovanje ovog kluba u Premijer ligi BiH je veliki uspjeh, pri tome i velika promocija našeg grada, ali, pored svega toga, to su velike obaveze i finansijki izdaci. Stoga, očita je potreba da i šira zajednica, privredni kolektivi i pojedinci i finansijki podrže rad kluba.
U toku donatorske večeri u prijatnoj atmosferi, uz dobru poslugu jela i pića i muziku uživo, upriličena je i tombola sa vrlo finim nagradama.
Donatorsko veče i tombolu vodio je naš poznati sportski komentator, novinar i spiker, Slađan Jeremić.

Na kraju, Milenko Đurić je rekao da su zadovoljni sa odzivom, pa i sakupljenim donacijama, kao i sa ukupnim dojmovima sa donatorske večeri.
Sa naše strane, želimo ŽFK “Modriča” puno uspjeha u daljnjim takmičenjima i  da dostojno prezentuju i našu Modriču.
Album slika koji prilažemo samo donekle predoćava prijatnu atmosferu sa ove donatorske večeri.

Autor / slike: Huravik Zlatko / modričaINFO

[g-gallery gid=”15609″]

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

U nove školske avanture uz Tropic i mojMarket i super nagrade

Period priprema za novu školsku godinu nerijetko zna biti stresan. Kako biste bez muke opremili svoje školarce za novu školsku godinu i spremno dočekali prvo školsko zvono, domaći trgovački lanac ...