Home / NOVOSTI / HRONIKA / Asfaltiranje puta u MZ Dobrinja

Asfaltiranje puta u MZ Dobrinja

U okviru Programa kapitalnih ulaganja za 2016. godinu, 05. jula 2016. godine asfaltirana je ulica Prva u MZ Dobrinja. Radove su obišli načelnik opštine Mladen Krekić i načelnik odjeljenja za prostorno uređenje, stambeno-komunalne poslove i ekologiju Jovan Mišić.

Ulica je asfaltirana u dužini od 370 metara, širine asfalta 3,5 metra. Vrijednost radova je  30.160,00 KM, od čega je učešće mještana 50 % i učešće opštine Modriča 50%. Izvođač radova je DOO „Geokop“  iz Dervente.

„Realizacijom ovog projekta je skoro potpuno riješena infrastruktura u ovom dijelu MZ Dobrinja. Mještani ovog naselja od sada će imati bolje uslove za življenje.  Ovdje se nalazi i jedna firma koja robu plasira i van područja RS i BiH“, rekao je načelnik Krekić.

DSC00491

„Ovo je još jedan projekat u ovom dijelu mjesne zajednice koji je uspješno realizovan. Zahvalio bih se opštini Modriča, koja nam je uvijek izašla u susret, kao i mještanima. Za nas ovo asfaltiranje znači mnogo, jer nema više posipanja puta, rupa i prašine. Imamo riješenu kanalizaciju i uličnu rasvjetu. Ostalo je da eventualno uradimo neko malo igralište za djecu i smatram da više nema ulaganja u ovaj dio“, izjavio je mještanin Trepić Borislav.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Odličan start kviz ekipe „Svetosavci“ iz Modriče

Modriča, 30.01.2023. – Takmičari „Svetosavci“ iz JU Osnovne škole „Sveti Sava“ Modriča kako prethodne tri godine, tako i ove školske godine uzeli su učešće na međunarodnom kviz takmičenju „Nemanjići – ...