Home / NOVOSTI / HRONIKA / Asfaltiranje puta Botajička rijeka u MZ Botajica *(VIDEO)

Asfaltiranje puta Botajička rijeka u MZ Botajica *(VIDEO)

U mjesnoj zajednici Botajica 08. jula 20162

 

. godine asfaltiran je dio puta Botajička rijeka. Radove na asfaltiranju obišli su načelnik opštine Mladen Krekić i načelnik odjeljenja za prostorno uređenje, stambeno-komunalne poslove i ekologiju Jovan Mišić.

„Ovaj projekat smo započeli prošle godine a sada smo asfaltirali još 1 kilometar. Pola je učešće mještana a pola opštine. Zahvalio bih se svima koji su dali svoj doprinos da se ovaj dio puta asfaltira. Asfaltiranjem puteva sela približavamo gradu. Ovo je dobra stvar za bolji život starih koji ovdje žive a pogotovo mladih“, istakao je načelnik Krekić.

DSC00521

„Na ovom dijelu puta ostalo je još 500 metara da se asfaltira, a zahvaljujem se opštini, svim ljudima i dijaspori koji su omogućili da dobijemo asfalt. Uz ovaj dio puta nastanjeno je 15 domaćinstava a u finansiranju je učestvovalo čitavo selo“, izjavio je mještanin Miloš Bošković.

Dužina asfaltirane dionice je 1.000 metara a širina 3 metra. Vrijednost radova je 58.450 KM, od čega je 50% učešće mještana a 50% opštine Modriča.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu gornjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije. Isti je preuzet sa YouTube kanala TVK3.

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...