Home / NOVOSTI / HRONIKA / Akcije pomoći socijalno ugroženima u Skugriću, Botajici i Dugom Polju

Akcije pomoći socijalno ugroženima u Skugriću, Botajici i Dugom Polju

Na zvaničnoj internet stranici Humanitarne organizacije “Srcem za Modriču” objavljen je prilog o novim akcijama pomoći socijalno ugroženim licima, pa radi informisanja i naših čitalaca, njihov prilog prenosimo u cjelosti.

Na osnovu sačinjenih spiskova te utvrđenih prioriteta za dodjelu pomoći socijalno ugroženim licima, HO Srcem za Modriču je u prethodnom periodu realizovala nekoliko akcija dodjele pomoći.

U Skugriću je 29.04. realizovana jedna akcija, a u periodu od 16. do 18.05. organizovana su još dva izlaska na teren,  i to u Botajicu i Dugo Polje i pritom uručena pomoć u namirnicama i novcu, ukupno za pet socijalno ugroženih porodica.

2015-05-17 SKUGRIC-SIMIC JOVANSkugrić: Pomoć Jovanu Simiću

SKUGRIĆ, 29.04.2015.  Dragi prijatelji naš član Ilić Nikola Baja posjetio je teško oboljelog Jovana (Jocu) Simića i uručio njegovom bratu i snaji, koji paze na njega 100 KM i paket hrane vrijednosti 300 KM.

 

 

 

 

Botajica: Pomoć porodicama Sarčević i Vidaković

2015-05-16 BOTAJICA-FAM SARCEVIC I VIDAKOVIC (7)BOTAJICA, 16.05.2015. Danas smo dvije socijalno ugrožene porodice (Sarčevic i Vidaković) obradovali paketima hrane u vrijednosti od po 200 KM po paketu!

Veliko hvala RK Vidra i Botajica-info što su nam javili za ove dvije porodice a onda i izvršili uručivanje paketa porodicama!

 

2015-05-18 DUGO POLJE-VIDAKOVIC I BAKA KOVACEVIC (5)DUGO POLJE, 18.05.  Danas smo u Dugom Polju paketima hrane vrijednosto 200 KM po paketu obradovali jednu socijalno ugroženu porodicu (Vidaković) i Djurdjiju Kovačević, baku koja živu u kontajneru, ali koju nismo zatekli kući.

Mnogo hvala dugopoljskom svešteniku Željku Matiću i nastavniku Mitru Kršiću koju su nam pomogli i izvrsili uručivanje pomoći. Takodje mnogo hvala dugopoljcu Savi Josipoviću koji živi u Švicarskoj i koji nam je javio za ove dvije socijalno ugrožene porodice.

HO Srcem za Modriču

Izvor: HO Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...