Home / NOVOSTI / HRONIKA / PRIJEM PREDSTAVNIKA BORAČKIH UDRUŽENJA

PRIJEM PREDSTAVNIKA BORAČKIH UDRUŽENJA

U povodu božićnih i novogodišnjih praznika, načelnik opštine Mladen Krekić sa saradnicima organizovao je 29. decembra 2015. godine prijem za predstavnike boračkih udruženja. Prijemu su prisustvovali  predstavnici Opštinske boračke organizacije, Udruženja Veterana opštine  Modriča, Udruženja ratnih zarobljenika i logoraša opštine Modriča, preduzeća „Koridor 92“ i članovi stambene komisije.

Na početku prijema prisutne je pozdravila načelnica odjeljenja za opštu upravu Bosa Novaković i upoznala  o aktivnostima boračko – invalidske zaštite opštine Modriča tokom 2015. godini kao i o planiranim aktivnostima za narednu godinu.

Zamjenik načelnika opštine Nikola Savić se obratio prisutnima i zahvalio na dosadašnjoj uspješnoj saradnji opštinske uprave sa udruženjima proisteklim iz Odbranbeno-otadžbinskog rata.

U svome obraćanju načelnik Krekić je govorio o radu  opštine Modriča, budžetu opštine  i drugim aktivnostima lokalne zajednice. Pohvalio je rad udruženja, rekao je da opštinska uprava ima dobru saradnju sa boračkim udruženjima te istakao da se nada dobroj saradnji i u budućnosti. Na kraju je svim prisutnim čestitao predstojeće praznike i poželio mnogo sreće i zdravlja u narednoj godini.

“Mislim da smo u toku ove godine kao Opštinska boračka organizacija Modriča, a vjerujem tako i na nivou Republike, pokazali najviše jedinstva u obilježavanju značajnih datuma za Republiku Srpsku, odnosno za narod srpski. Obilježavamo sve  datume koji su vezani za slobodu, odnosno za borbu srpskog naroda za slobodu,“ izjavio je Milutin Vračević, predsjednik Opštinske boračke organizacije.

Izvor: Zvanična prezentacija administrativne službe opštine Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...