Home / NOVOSTI / HRONIKA / Željo za ljepše snove

Željo za ljepše snove

MODRIČA – U Modriči se igra premijerligaški fudbal, ali u ženskoj konkurenciji. Dame oz Posavine imaju težak zadatak, da izbore opstanak u “eliti” BiH.

Do pozicije koji im to nudi dijeli ih čitavih sedam bodova. U nastavku sezone, Modričanke su propustile meč u Sarajevu, jer Sarajke su imale veliki broj igračica koje nastupaju za državnu selekciju.

Ovog vikenda ugostiće Željezničar iz Bosanske Krupe.

– Rival koji se mora uvažavati. Mi prema svakom protivniku imamo respekt, ali gledamo u svoje dvorište. Znamo koliko možemo u ovom trenutku. Ako hoćemo da ostvarimo svoj cilj, moramo dobijati sve utakmice kod kuće i poneku na strani. Mislim da se možemo ravnopravno takmičiti sa Krupljankama i nadam se našem trijumfu – poručio je Dragiša Jovanović, trener Modričanki.

Rukovodstvo tima je zimus angažovalo i nekoliko pojačanja.

– Nova imena su bek Amra Hanić, te Selma Omerović koja igra u veznoj liniji. Daćemo sveod sebe da pobijedimo ’Želju’, a taj trijumf donio bi nam veliko samopouzdanje pred naredna, teška iskušenja. Imamo golemu misiju ispred sebe i vjerujem da ćemo uspjeti – dodao je Jovanović.

Utakmica Modriča – Željezničar igra se u subotu na stadionu „Dr Milan Jelić“ u Modriči od 15 časova.

MODRIČA: Škorić, Hristić, Turkanović, Hanić, Milošević, Galić, Mićić, Spasojević, Milićević, Božić, Obradović. Trener: Dragiša Jovanović.

Autor: Slađan Jeremić

Izvor: Sport-RS

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...