Home / NOVOSTI / HRONIKA / Završena regionalna liga u bilijaru -učestvovala i dva Modričanina

Završena regionalna liga u bilijaru -učestvovala i dva Modričanina

Prethodnog vikenda u prostorijama Bilijar kluba „SPORT PUB“ Doboj održano je poslednje kolo Regionalne lige u kojem je Nebojša Nikolić pokazao najviše strpljenja i pružio najbolju igru. Nikolić je u finalu savladao mladog Nemanju Mićića rezultatom7-5, a do finala je došao pobjedom nad Sašom Đekićem 7-5 , dok je Mićić u polufinalu bio bolji od Srećka Stojanovića.
Ove godine regionalu ligu je igralo 18 igrača iz Maglaja, Gradačca, Dervente, Modriče i Doboja.

Igrači iz Modriče bili su Dule Damjanović i Gojko Simić, članovi Blijar Kluba “Modriča”. U pitanju je „Pool bilijar“, a igrale su se 3 discipline: osmica, devetka i desetka.

U ukupnom plasmanu za sezonu 2017-2018. Nemanja Mićić je zauzeo prvo mjesto, Saša Đekić bio je drugi a Nebojša Nikolić treći.

KONAČNA TABELA

 

Ovim povodom za portal modričainfo Saša Đekić je izjavio:
–  „Ovim okupljanjem završili smo sezonu te smo uručili nagrade najboljima, a organizovali smo i skromnu proslavu povodom uspješne bilijarske godine. Od iduće sezone se nadamo proširenju lige, većoj konkurenciji i većem broju gradova  tj. klubova a time i učesnika“. –  rekao je  Saša Đekić.

Tekst i slike: Saša Đekić
Pripremio: Zlatko Huravik / modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...