Home / NOVOSTI / HRONIKA / MODRIČA: Završen Svetosavski turnir u malom fudbalu *(FOTO)

MODRIČA: Završen Svetosavski turnir u malom fudbalu *(FOTO)

MODRIČA – Ekipa “AMD-Optima” iz Modriče pobjednik je 23. Svetosavskog turnira u malom fudbalu na kojem je učestvovalo 40 ekipa iz grada domaćina, susjednih opština u Republici Srpskoj, Federacije BiH i Hrvatske.

Turnir je sinoć u dvorani modričkog Kulturno-sportskog centra završen finalnom utakmicom i dodjelom nagrada najboljim ekipama i pojedincima.

Na takmičenju, koje je počelo u ponedjeljak, 15. januara, učestvovala je 21 muška ekipa u seniorskoj i sedam u kategoriji veterana, te 12 ženskih ekipa.

Ekipa “AMD-Optima” je u finalnoj utakmici, pred oko 1.000 posjetilaca, nakon boljeg izvođenja penala savladala ekipu “Auto-salon Ganjgo” iz federalne opštine Doboj-Jug.

Prvo mjesto u kategoriji veterana osvojila je ekipa Visoke poslovne škole iz Doboja.

Ekipi “Fortuna” iz Živinica pripao je pobjednički pehar na prvi put održanom takmičenju za žene.

Pehar pobjednicima i nagrade najboljim strijelcima i golmanima uručio je zamjenik načelnika opštine Modriča Nikola Savić.

Direktor Kulturno-sportskog centra, koji je organizator turnira, Mitra Knežević rekla je da je takmičenje do sada najvećeg broja ekipa, među kojima prvi put i ženskih, proteklo u fer nadmetanju, te da je ove godine zabilježen i rekordan broj posjetilaca.

Kneževićeva je istakla da su turnir, koji je prvi put održan 1996. godine povodom Savindana, podržali lokalna uprava Modriče i veliki broj privrednika iz ove opštine.

Izvor: Glas regije / SRNA

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Studio MDINFO PRODUKCIJA s.p. Modriča – modričainfo / Zlatko Huravik

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...