Home / NOVOSTI / HRONIKA / Krađa stoke u Doboju dobila epilog u Modriči: Kupio ukradenu ovcu pa mu uginula

Krađa stoke u Doboju dobila epilog u Modriči: Kupio ukradenu ovcu pa mu uginula

DOBOJ, MODRIČA – Krađa dva grla sitne stoke u Doboju dobila je epilog u Modriči, jer je u tom gradu jedan mještanin kupio ukradene ovna i ovcu, koja mu je ubrzo uginula.

Ova nesvakidašnja priča ima pet aktera, a svakog od njih je, na neki način, sustigao maler.

Baksuzluk je prvo pogodio stočara iz Doboja, i to onog momenta kada je shvatio da mu nedostaju dvije ovce i ovan, pa je krađu tri grla prijavio policiji, ali je na kraju jednu ovcu pronašao u šumi.

Policija je pokrenula potragu za preostale dvije domaće životinje, ali i lopovima, koje takođe sustiže maler jer su – otkriveni.

Za tu krađu, počinjenu u noći između 18. i 19. januara, su, naime, osumnjičene Dobojlije Slaviša A., Nedeljko P. i Dragan M.

Treći baksuzluk sustigao je Modričanina, kupca ukradenih ovce i ovna, koji je oba grla, kako nezvanično saznajemo, platio 200 maraka, ali mu je ženka uginula, dok je mužjak vraćen dobojskom stočaru.

Iz dobojske policije su, uz navođenje inicijala, saopštili da su pretresli kuću i pomoćne objekte koje koristi Slaviša A. te pronašli i oduzeli pet metaka za pušku. Pretresli su i kuću i objekte koje koristi Dragan M. te pronašli četiri metka pištoljske municije.

Najzanimljiviji je bio pretres golfa dva kojeg koristi Nedeljko P., gdje su pronađeni i izuzeti tragovi životinjskog porijekla pa, kako saznaju “Nezavisne”, policija sumnja da su tim autom i išli u krađu.

Izvor: Glas regije

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...