Home / NOVOSTI / HRONIKA / Veoma uspješna poslovna godina za domaću kompaniju Robot

Veoma uspješna poslovna godina za domaću kompaniju Robot

Osim što otvara vrata kupcima, Robot svoja vrata otvara i svim domaćim proizvođačima čime podržava domaću proizvodnju i zapošljavanje u istoj.

 

01

Kako je prethodno i najavljeno komapanija Robot je u 2015 godini otvorila 3 nova prodajna centara te zaposlila preko 150 novih radnika, a širenje prodajne mreže, otvaranje novih radnih mjesta te jačanje bosanskohercegovačke privrede i domaće proizvodnje nastavlja i u narednom periodu

 

02_ROBOT

Robot, jedan od većih domaćih tržnih centara sa najdužom poslovnom tradicijom, ispunjava najavljenu ekspanziju. U prvoj polovini 2015 godine otvoreni su tržni centri u Prnjavoru i Bihaću, ovih dana se otvara centar u Modriči, tačnije 18.09.2015., a do kraja godine nastavlja se sa gradnjom i otvaranjem tržnih centara centara i u drugim bosanskohercegovačkim gradovima: Doboju, Zenici i Vakufu. Zbog planiranog proširenja kapaciteta, otvaranja novih prodajnih centara i širenja djelatnosti na području cijele BiH, do kraja godine planira se zaposlenje još 300 novih kadrova.

03 - ROBOT

Poslovne uspjehe temeljimo na kvalitetu, uslužnosti, inovativnosti, povjerenju i razumijevanju. Robot je kompanija od državnog značaja, naša investiciona politika usmjerena je na   ekspanziju i razvoj bosanskohercegovačke privrede. Kompanija Robot svu ostvarenu dobit ulaže u izgradnju novih centara i povećanje broja radnih mjesta, jer ulaganjem u domaću privredu ujedno ulažemo u poboljšanje ekonomskog standarda građana BiH, te razvijamo građevinske kapacitete.   U 2015. godini već smo otvorili nove tržne centre i zaposlili preko 150 novih radnika, a do kraja godine planiramo otvaranje novih prodajnih centra, na taj način ćemo doprinijeti povećanju ekonomske stope zaposlenosti, posebno mladih obrazovanih kadrova”, saopšteno je iz Uprave Robot-a.

04 -ROBOT

Novi tržni centar Robot u Modriči biti će otvoren 18.09.2015. godine kada posjetioce očekuje svečano otvaranje objekta. Objekat se nalazi na zapadnom ulazu u grad, na adresi Šamački put bb. Centar Robot u Modriči obuhvata preko 2000 m2, koji su većinom na raspolaganju domaćim proizvođačima da izlažu svoje proizvode. Menadžment Robota će tokom otvaranja prezentovati svojim vjernim kupcima brojna iznenađenja poput akcijskih cijena, promocija, degustacija te dobrog raspoloženja koje i jeste motiv posjete kupaca tržnim centrima Robot.

„Pored interesantnih sadržaja, akcijskih cijena, degustacija i promocija artikala, pripremili smo veliku roštiljadu, koncert iznenađenja kao i rezanje slavljeničke torte. Za najmlađe smo dan kasnije pripremili specijalnu zabavu sa Mašom i Medom uz muziku i zabavu“ rečeno je iz marketinga.

Osim što otvara vrata kupcima, Robot svoja vrata otvara i svim domaćim proizvođačima čime podržava domaću proizvodnju i zapošljavanje u istoj.

Promotivni članak: ROBOT

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...