Home / NOVOSTI / HRONIKA / Velike štete nakon nevremena u Modriči, ipak, voda se brzo povlači *(FOTO+VIDEO)

Velike štete nakon nevremena u Modriči, ipak, voda se brzo povlači *(FOTO+VIDEO)

Veliko nevrijeme koje je u regiji bilo praćeno obilnim padavinama nije zaobišlo ni Modriču. Naročito su intezivne padavine bile na potezu Modriča – Koprivna gdje su mali vodotoci prerasli u bujice i izlile se iz korita.
Kako za portal modričainfo javlja Dragan Sarčević, član Ronilačkog kluba “Vidra” iz Modriče, i oni su bili pozvani od strane Opštinske službe civilne zaštite, ali, kako kaže, sreća je da nisu morali intervenisati jer nije bilo ugroženih lica, mada je načinjena velika materijalna šteta.
Oni su napravili par fotografija i kraći video snimak na lokalitetu Velike Rijeke u MZ Koprivna.
Takođe, naišli smo na par fotografija na FB stranicama naših čitalaca snimljene u Vranjaku, Adarima, Koprivni te iste postavljamo u okviru ovog kratkog izvještaja.

U međuvremenu nam javlja Anđelko Savić iz Vranjaka sledeće:
–  “Ogromne štete na infrastrukturi u dijelu opštine Modriča, u mjesnim zajednicama Koprivna, Kop.Trebava, Vranjak, Babešnica, Riječani…
Održan hitan sastanak Načelnika sa saradnicima i štabom civilne zaštite oko hitnog intervenisanja na otklanjanju šteta. Zahvaljujemo Jovanu Mišiću. ” – citiramo Anđelka.

Anđelko je postavio i ovih par fotografija.

 

 

 

Autor: modričainfo / Zlatko Huravik

Video / foto: RK VIDRA Modriča

Foto: FB

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...