Home / NOVOSTI / HRONIKA / U Koprivni i Vranjaku izlila se Velika i Mala rijeka (FOTO)

U Koprivni i Vranjaku izlila se Velika i Mala rijeka (FOTO)

MODRIČA – U mjestima Vranjak i Koprivna, usljed nevremena sa jakom kišom koje je popodne zahvatilo dio opštine Modriča, izlile su se Velika i Mala rijeka i pričinile štetu na lokalnim putevima, rekao je Srni samostalni stručni saradnik za opštinsku Civilnu zaštitu Željko Terzić.

Модрича - невријемеTerzić je naveo da je bujica na puteve nanijela veliku količinu kamena i drveće, te na nekoliko mjesta oštetila asfalt i potporne zidove, zbog čega je otežan saobraćaj prema Dugoj NJivi i selima na Trebavi.

– Saobraćaj nije bio u prekidu uprkos izlivanju vode na regionalni put Modriča-Doboj u Vranjaku i Babešnici – naglasio je Terzić.

Модрича - невријемеOn je dodao da je u Koprvini bila ugrožena jedna porodica, ali se voda brzo povukla, tako da nije bila potrebna intervencija pripadnika Vatrogasne jedinice i modričkog Ronilačkog kluba “Vidra”.

Модрича - невријемеTerzić je dodao da su na raščišćavanju puteva angažovane građevinske mašine, a sutra će biti imenovana komisija koja će procijeniti štetu.

Ovo je drugo nevrijeme koje je u proteklih 10 dana zahvatilo ovo područje.

Izvor: Glas Regije / SRNA

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Omiljena ljetna poslastica: po čemu se razlikuju „gelato“ i sladoled?

Pronađite najpopularnije brendove ekskluzivno u Tropic i mojMarket trgovinama Iako Italijani riječ „gelato“ koriste za opisivanje sladoleda, u mnogim drugim zemljama, naročito onim sa engleskog govornog područja, ta dva pojma ...