Home / NOVOSTI / HRONIKA / USPEH SE ZASLUŽUJE: Dragan Stević, direktor FK“Alfa Modriča“, prvaka jeseni Druge lige RS:
SLAĐAN JEREMIĆ I DRAGAN STEVIĆ

USPEH SE ZASLUŽUJE: Dragan Stević, direktor FK“Alfa Modriča“, prvaka jeseni Druge lige RS:

MODRIČA – Spuštena je zavesa na prvi deo sezone u 2.ligi Republike Srpske, grupa „Zapad“. Jesenji šampion je „Alfa Modriča“, koja je punu dominaciju pokazala na terenu, iako je, utisak je, saplitana sa svih strana.

„Zadovoljni smo! Bilo je prostora za koji bod više i koji gol više. Sledi duga zimska pauza koja ne sme da nas uspava. Valja raditi punom parom, obaveza je mnogo.Rukovodstvo kluba će imati posla preko glave, jer kada započnu januarske pripreme i nastavak sezone, tada sve mora biti kao pod konac“, rekao je Dragan Stević, direktor Alfa Modriče.

Popularni „plavo – žuti“ su šampioni drugoligaškog „zapada“ Srpske.

„Jesmo, ali to slavlje pomutile su određene igre izvan terena. Evidentno je da nekom smetamo, da su sudije ’lake ruke’ kada su sankcije naših igrača u pitanju. Sa druge strane, moraju i naši fudbaleri obratiti pažnju na svoje ponašanje i držanje tokom utakmice. Moraju pribeći strogoj disciplini jer smo trn u oku mnogih, a da i ne znamo zašto je to tako“, nastavlja Stević.

VREME ZA OSMEHE – DRAGAN STEVIĆ

U pauzama, kakva je ova zimska, razmišlja se i o pojačanjima.

„Hoće i mora biti pojačanja. Pregovaramo u ovom trenutku sa tri klasična napadača. Postigli smo dogovor sa igračem sredine terena, a jedan ofanzivni vezni stiže iz Srbije. Trebaće nam i jedan štoper. Ne bih o imenima u ovom trenutku, ozbiljni smo ljudi. Želimo da ukomponujemo tim za proleće“, planovi su u Modriči.

Postoji interesovanje za neke od fudbalera Alfa Modriče.

„Pa, titula jeseni bila je preporuka za neke naše igrače. Postali su magnet za druge klubove. U ovom trenutku pristižu pozivi i mnogo je ispoljeno interesovanja za prvog strelca ekipe koji je igrač sredine terena, Marka Tadića. Takođe, mnogi bi Ratka Buljića, jer stalna je potražnja za kvalitetnim fudbalerima koji su na poziciji levog beka. Ipak, politika kluba je da oni ne mogu ići u ovom trenutku. Oni su naše suvo zlato koje je i nama potrebno i koje će na proleće biti još vrednije“, svestan je direktor Modričana.

Titula i Kup Republike Srpske, nije nemoguće?

„Titula je želja, imperativ, potreba. Kup je motiv koji nije moranje. Teško je očekivati, a nije ni realno, da pored Krupe, Radnika, Slavije ili Leotara očekujemo da budemo najbolji. Da, to je takmičenje u kome ne pobeđuje uvek bolji. Doduše, na proleće ćemo biti puno bolji, efikasniji, dominantniji. Bićemo prvaci i novi prvoligaši“, zaključio je Dragan Stević, direktor Alfa Modriče.

Alfe i omege među drugoligašima u Srpskoj…

Slađan JEREMIĆ

TRIO
U Modriči se danas sve zna: da se u ovom gradu stvara ponovo moćan fudbalski kolektiv, da će se tu igratri, kao nekada, velike i važne utakmice i da su „krivci“ za to predsednik, direktor i generalni sponzor kluba Petar Jelić, Dragan Stević i Ilija Jevtić.
„Reč je o divnim saradnicima. Petar ima jaka poznanstva, izrasta u autoritet posebne vrste. Po svemu liči na svog pokojnog oca Milana. Ilija Jevtić ne žali sredstva, trud, odricanje da budemo sve uspešniji. Ja pokušavam iz svog domena uraditi ono najbolje za naš klub. Sada je to jedna velika i moćna porodica koja će da beleži sve bolje rezultate“, kaže Draga Stević.

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...