Home / NOVOSTI / HRONIKA / ISPUNJENO OBEĆANJE: Skugrić 1964 dominira i u višem rangu

ISPUNJENO OBEĆANJE: Skugrić 1964 dominira i u višem rangu

MODRIČA – FK Skugrić 1964 je letos plasirao se u viši rang, u područnu fudbalsku ligu Doboj, što je četvrti stepen takmičenja Republike Srpske. Trener Zoran Antić kaže da će zimovati na trećoj poziciji.

„Nismo imali tako velike ambicije, ali sada su nam apetiti porasli. Pobedili smo vodeći Majevac iz Podnovlja sa 5:2, savladali smo drugoplasirani Hajduk iz Kožuha sa 3:1 i mogu reći da smo mogli biti i prvi. Vlada zdrav duh, porodična atmosfera u našem kolektivu i zato smo tako uspešni“, rekao je Antić.

Dejan Stojanović se sa 31.godinu života dokazao u ekonomiji, sportu, ali i u podršci nemoćnim, gladnim bolesnim, starim licima. Pomaže i Skugrić 1964.

„Svake sezone popnemo se rang više. Ostanem li u ovom klubu, mogu obećati nove uspehe. Do sada smo svaki put ispunili obećanje, valjda će se naši planovi i sada obistiniti. U nedelju smo završili polusezonu, te smo imali zajedničko druženje uz bogatu trpezu. Svakim danom rastemo, ličimo na dobro organizovani sportski kolektiv koji će biti sve uspešniji“, rekao je Stojanović.

Nekoliko meseci na čelu ovog kolektiva je Petar Peranović. Skugrić voli, daje mu svoje dušu i srce.

„Godinama sam bio u inostranstvu i uspostavio sam veze sa našom dijasporom. Ona, prijatelji kluba i sponzori pružaju podršku našem klubu. Nikom nismo ništa dužni, a svakim danom izrastamo u kvalitetnu fudbalsku priču. Ne smemo stati. Radimo svakodnevno na postizanju još boljih rezultata. Mogu samo da budem zahvalan svima koji prepoznaju naš trud i pomažu da ostvarimo cilj. Imamo obnovljene klupske prostorije i svlačionice, a još ćemo poraditi na našoj infrastrukturi , čim posluže vremenske prilike“, najavio je Peranović.

Vreme radi za njih…

Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...