Home / NOVOSTI / HRONIKA / Uskoro u Modriči seminar Nemanje Petrovića, make-up vizažiste iz Doboja *(FOTO)

Uskoro u Modriči seminar Nemanje Petrovića, make-up vizažiste iz Doboja *(FOTO)

Nemanja Petrović, make-up vizažist iz Doboja najavio je ponovno održavanje jednodnevnog kursa šminkanja u Modriči, i to 21.01.2017. godine.To je bio povod za kraći intervju sa ovim mladim stručnjakom iz svijeta šminkanja.

Zadovoljan 2016. godinom a u novoj godini očekuje veće poslovne rezultate

modričaINFO:  Šta Vas čini zadovoljnim u 2016.godini?
Nemanja: Iza sebe ostavljam uspješnu godinu. Ponosan sam na sve svoje poslovne rezultate kao i započete poslovne pregovore i zakazane termine za narednu godinu.

modričaINFO: Koji su to postignuti rezultati bili?
Nemanja: Krenuvši od organizovanja Izbora dive večeri, mnogobrojnih kurseva, gostovanja u velikim TV kućama, promovisanja i saradnji sa bh magazinima i portalima, posebno ću pamtiti zbog otvaranja terena za nove kozmetičke brendove.

modričaINFO: Koji dio države Vam je otvorio najšire tržište?
Nemanja: Žene u Hercegovini brinu najviše o sebi, bitna im je kozmetika i mnogo pažnje sebi poklanjaju. Zbog njih takvih nama je Hercegovina više ruke raširila i sklapala sa nama poslove. Uskoro ulazimo i centralni dio BiH a zahvaljujući nasoj Maji Cvijanović od samog početka naredne godine ulazimo i u Banja Luku i Krajinu.

modričaINFO: Koga možete smatrati kao Vašeg najboljeg saradnika?
Nemanja: Moja supruga je moj najveći saradnik, zaista moj posao je javni i malo ko može održati normalan brak, mi u tome uspijevamo, ona i naša mala ćerkica mi daju još više snage i podrške u poslu. Ponosan sam na njih ali i sebe.

modričaINFO: Šta očekujete u 2017. godini?
Nemanja: Neka 2017. godina bude za nijansu bolja od ove koja ostaje za nama biću prezadovoljan, posebno očekujem dobru saradnju sa novim kozmetičkim brendom koji će se pojaviti na našem tržištu u 2017. godini.

modričaINFO: Šta možete poručiti i poželiti našim čitaocima u 2017. godini?
Nemanja: Svima želim puno zdravlja i uspjeha, muškarcima poručujem da pruže više poštovanja ženama, a ženama da više brinu o sebi i posvete svu pažnju sebi i svome izgledu.

Naravno, i mi želimo Nemanji puno uspjeha u novoj 2017. godini.

Obrada: modričainfo Zlatko Huravik

Nemanja Petrović, make-up vizažist

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...